Sürükle komutu.

Başlatan Thoma$, 05.02.2021 15:32

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
:) Bence yaralıya düşünce IC karakterler sürüklemesi lazım polis olan arkadaşlara'da yardımcı olucak bir komut olur çünkü mesela adamı kaçıracağız sürüklersek daha kolay olur yaralıyı bekleyemeyiz araca sürükleyebiliriz tabi brawl rollerinde yasak olup ceza verilmesi olmak zorunda sıkıntı çıkarır bence bu eklenti eklenirse oyun daha güzel bir şekil alabilir ben şaşırdım şahsen böyle bir sunucuda sürükle komutu yok. :-\

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Meksika
Popülerlik 5
bence bu adamın fikirleri gayet güzel seçilmesi güzel olur

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Desteklemiyorum, biraz beklemekten zarar gelmez bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Malesef bunun için uzun uğraşlar gerekmeli, ve oyunda çok fazla bug olabilir ayrı olarak bunun için ayrı animasyonlarda oluşturmalı bence çok fazla uğraş gerektirir bence gerçekleşemez.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: VictoryTR - 05.02.2021 15:37
Desteklemiyorum, biraz beklemekten zarar gelmez bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.12.2022 23:12
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Desteklemiyorum, bu sistemin bazı oyuncular tarafından suistimal edeceğini düşünüyorum. Örnek olarak;

Birisiyle kavga ettiniz ve sizi yere düşürdükten sonra aracına yerleştirip, ıssız bir noktaya götürdüğün sizi gasp etme imkanı bulunuyor. Bunu fırsat bilip, oldukça agresif rol sergileyecek kişiler olacaktır. Zaten düşürülen kişi iyi bir rolcü ise sizin rolünüze uyum sağlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Diyar21323 - 05.02.2021 15:39
Malesef bunun için uzun uğraşlar gerekmeli, ve oyunda çok fazla bug olabilir ayrı olarak bunun için ayrı animasyonlarda oluşturmalı bence çok fazla uğraş gerektirir bence gerçekleşemez.
Kanka o kadar zor bir şey olmamalı manifesto ve tayfası için ::) her sunucuda vardı benim gezdiğim burada olsa daha iyi olabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: oflu - 05.02.2021 15:43
Desteklemiyorum, bu sistemin bazı oyuncular tarafından suistimal edeceğini düşünüyorum. Örnek olarak;

Birisiyle kavga ettiniz ve sizi yere düşürdükten sonra aracına yerleştirip, ıssız bir noktaya götürdüğün sizi gasp etme imkanı bulunuyor. Bunu fırsat bilip, oldukça agresif rol sergileyecek kişiler olacaktır. Zaten düşürülen kişi iyi bir rolcü ise sizin rolünüze uyum sağlar.
Arkadaş yetkiliye bildirebilir yetkililer ne için duruyor zaten kankacım ve hani brawl'da kaçıran adama işlem uygulanması lazım zaten.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.05.2025 16:38
Birlik Sivil
Köken Andorrra
Popülerlik 46
PD için getirilebilecek bi komut kalabalık olaylarda chat takibi yapamayan oyuncular sebebiyle rol aksayabiliyor. Destekliyorum  :) :-[

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2026 00:03
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 55
Desteklemiyorum, bu sistem adına illegaller için zaten bir kural bulunuyor. PD için de epey gereksiz, rolle yapılabilecekken neden sistem getirilsin?