IC Hapishane Bölümü [Hapishane Bahçe İnterior]

Başlatan Blozzy, 25.02.2021 08:21

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.07.2023 16:20
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2023 22:31
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Merhaba sevgili Vice Role Play ahalisi,

Aktif olarak hapishane rolüne başladım. Diyeceksiniz ki hemen sıkıldın mı, hayır... Sadece belirli vakitlerde dışarıda hava almak için sanırım bir hak verilmeli. İnsanların bana yazmasına göre gelecek birkaç kişi daha olacak IC Müebbet rolüne, bu artadabilir. Ufak bir dış-interior eklenmesini rica etmekteyim. Bu sistemsel olarak kapılara kilit koyarak şu saatler arasında çıkabiliriz gibi bir şey de olabilir. Tamamiyle geri kalanı yönetimin sistemsel düzenine bırakmaktayım. Naçizane tavsiyelerdir sadece, dinlediğiniz için teşekkürler.

Şen ve esen kalınız.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:16
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 03:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kesinlikle destekliyorum, eğer hapishane içerisindeki rol kısıtlamaları vesaire azaltılırsa guest rollere katılmak istediğimi bildirmeliyim. Bunun yanı sıra illegal rollerin hapishane içerisinde arttırılabilmesi için bir tane kör nokta konulabilir, kameraların görmediği bir alan. İyi forumlar diliyorum.

Paul Growen Lv.23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2025 23:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Kesinlikle destekliyorum ve artı olarak şu eklenebilir hapishaneye girerken hapis rollerinde olduğu gibi bize turuncu kıyafetten verilebilir bu şekildede güzel roller döndürmüş oluruz

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: AllMighty - 25.02.2021 08:52
Kesinlikle destekliyorum, eğer hapishane içerisindeki rol kısıtlamaları vesaire azaltılırsa guest rollere katılmak istediğimi bildirmeliyim. Bunun yanı sıra illegal rollerin hapishane içerisinde arttırılabilmesi için bir tane kör nokta konulabilir, kameraların görmediği bir alan. İyi forumlar diliyorum.

Evet destekliyorum, ve bu sistem iyi olur yabancı ülkelerdeki gibi kameranın olmadığı yerler olabilir ayrıca görmediğimiz gardiyanlar yerine ayrı bir legal birlik açılıp gardiyan olarak hapishaneye bakacak birileri alınabilir PD gibi ASGH gibi legal bir birlik bu sayede hapishane rolleri artar işsizlik azalır :) görmediğimiz güvenlik güçleri yerine hapishaneye bakan gardiyanlar. Düşüncem bu gardiyan legal birliği güzel olur...  :vice:  :o  :vays:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 21.12.2025 23:34
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.12.2025 22:08
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.12.2025 02:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gardiyanların gelmesi taraftarı değilim çünkü herkes AFK, ancak role girecek iki üç arkadaş için avlu gelebilir. Zaten arada sırada Prison Haftası oluyor. Avlu eklenmesi taraftırıyım DESTEKLİYORUM

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.07.2023 16:20
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2023 22:31
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Onun akabinde elbette ki Prison Haftaları haricinde normal IC hapishaneye de Vücut geliştirme tarzında şeyler olabilir ekstra.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Dış interior var zaten, içerideki kapılardan birisine y basarak dışarıdaki interiora çıkabiliyorsun.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lordusbackinbusiness - 05.03.2021 03:11
Dış interior var zaten, içerideki kapılardan birisine y basarak dışarıdaki interiora çıkabiliyorsun.
ben niye hiçbir zaman çıkamadım o zaman

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.12.2022 23:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Guest rpler için gardiyan skinli npcler de eklenebilir, destekliyorum :o

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Lordusbackinbusiness - 05.03.2021 03:11
Evet, prison haftasında götürülen hapishaneden dışarıya çıkılabiliyordu fakat bir yerlere tırmanarak hapishaneden çıkmak oldukça kolay oluyordu, suistmal edilmemesi için başka dünyadaki interioru kullanıyorlar sanırım.