Yakın Telsiz HK.

Başlatan oflu, 15.03.2021 13:40

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.12.2022 23:12
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Yakın telsiz ile sadece bulunduğumuz departman ile konuşmak sınırlı kalmamalı. Bir olay yerinde hızlı bir iletişim kurabilmek için ayrı bir komut eklenebilir ya da mevcut olan komut güncellenebilir. Bunu bir örnekle anlatırsam daha anlaşılabilir olacağını düşünüyorum.

Örnek:

Idlewood bölgesinde bir trafik kazası gerçekleşti ve birimler departman telsizi ile VCFMD'i çağırıldıktan sonra gerekli birimler alana varınca yakın telsizi ile müdahale yapabilmek için gerekli çevre güvenlik önlemlerinin alınıp, alınmadığını öğrenmesi gerekir. Bunun için araçtan inip, bir memurun yanına koşarak durum bilgilendirmesi için memurların yanına gidemezler çünkü aldıkları eğitime göre öncelikle birine yardım etmeleri için kendi güvenliklerini sağlamaları gerekiyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, yakın telsiz kullanımında tüm departmanların ((VCPD,VCFD,VCMD)) duyabilmesi daha rahatlatıcı olabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.12.2024 01:44
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2024 23:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
/ydt tarzında bir komut kullanılabilir. Olay yerlerinde koştur koştur MD ya da FD üyesi aramak, bilgilendirme yapmak kötü bir görüntü oluşturuyor.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 21.07.2025 22:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Departmanlar arası iletişimin daha sağlıklı olabilmesi için güzel olur, destekliyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 21:50
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
Zaten VCPD sizi olay yerine çağırdığında olay yerinin güvenliğini sağlamakla sorumlular, bunu sormanız gerektiğini düşünmüyorum. Siz olaya dahil olduğunuzda olay yerinin güvenliği sağlanamazsa sizi bekletirler zaten. Yakın telsiz gelmeli ancak belirtilen sebep için geçersiz olduğunu düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Altta kalmasın yorumu v2.0

Tammy Bush Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.06.2023 15:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Hiç bir departmanda değilim ama departmanların birinde olsam böyle bir şeyi kesinlikle isterdim. DESTEK

Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 21:47
Köken Amerika
Popülerlik 71
Sadece telsiz değil, sinyal de eklenmeli. Departman kanalından bölgeye kara ambulansı talep ediliyor, sinyal açıldığı söyleniyor, görüldüğü yok. Destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Altta kalmasın yorumu v3.0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bunun olmaması çok büyük bir eksiklik, toplu bir olay olduğunda falan departmanlar arası hızlıca iletişim kurulması açısından önemli.
Destekliyorum.