[19.03.2021 - Lauren Sky ] Car Jack

Başlatan asir, 19.03.2021 01:43

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.06.2025 02:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fabrodoyançar - Lauren Sky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.30.2021 - 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sadece bana iki kere car Jack attı iki gün içerisinde, aracı getirmezsen şikayet açıcağım dediğimde adminmisin sanane tarzında laflarda bulunuyor, yan karakteriyle girip kafasına göre takılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz oyuncuların sunucuda bulunması aşırı gereksiz, aynı ihlali iki kere yapıp ikisinde de ceza yemiş bir oyuncu, insanları sinir etmekten zevk alan birisi, umarım gereken yapılır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Selamlar,
O sırada kişisel ihtiyacım için odamdan yarım saatliğine çıkmam gerekti, geldiğimde gördüğüm manzara; kardeşim bilgisayara geçmiş, oyun açık boş boş etrafta koşuşturuyordu. Kendi yaptığım bir şey değil. Zaten karakterim yirmi yedi level, sunucuda epey bir süredir oynuyorum. Bu tarz ihlalleri kasti yapacak bir oyuncu değilim.

Şikayeti geri çekerseniz hoşnut kalırım. Kardeşimin bu yaptıklarından sonra karakteri yasaklattım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2022 15:28
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Dün geceki olaydan arkadaşımın ve benim başıma gelmiş durumlar. SS'lerin biri bana diğerleri arkadaşıma ait.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: fabrodoyançar - 19.03.2021 13:30
Selamlar,
O sırada kişisel ihtiyacım için odamdan yarım saatliğine çıkmam gerekti, geldiğimde gördüğüm manzara; kardeşim bilgisayara geçmiş, oyun açık boş boş etrafta koşuşturuyordu. Kendi yaptığım bir şey değil. Zaten karakterim yirmi yedi level, sunucuda epey bir süredir oynuyorum. Bu tarz ihlalleri kasti yapacak bir oyuncu değilim.

Şikayeti geri çekerseniz hoşnut kalırım. Kardeşimin bu yaptıklarından sonra karakteri yasaklattım.

Savunmamda da dediğim gibi, konunun tartışmaya dönmesini istemiyorum. Son karar yetkililerin.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 31.10.2023 19:55
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 75
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.07.2023 16:11
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 34
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.10.2023 16:24
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.10.2023 16:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Merhabalar,
siz de hatanızı kabul etmişsiniz zaten, Lauren karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.