Spawnkill çözüm önerisi.

Başlatan Canterino the DEEV, 19.03.2021 11:24

« önceki - sonraki »
Billy Sparks Lv.51
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2022 00:11
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sunucuda ne zaman savaş ya da benzeri bir durum olsa herkes tonla ihlal yapıyor, büyüyen kin ve nefretin sonu oyuncu şikayetlerinde bitiyor ve insanlar haklarının yendiğini düşündükleri için bunun bir oyun olduğunu unutuyorlar. Spawnkill sorunu bunlardan biri, bir birlik başka bir birliğe baskın atarken ya Spawnkill yemekten korkuyor ya da Spawnkill yedikten sonra kavga çıkıyor ve sonu forum şikayetlerinde bitiyor.
Spawnkill meselesine çözüm olması açısından bir karakter interiora girdikten ve çıktıktan sonraki 4 saniye boyunca hasar işlemese nasıl olur? Böylelikle Spawnkill'in önüne biraz olsun geçilebilir.
Bu yalnızca bir fikir, üzerine fazla düşünülmedi. Yöneticiler bunun üstüne ekleme ve düzenleme yaparak uygun bir sonuç çıkarabilir diye düşünüyorum.
AR-GE gayet basit, interiora giren ve çıkan karakterler etrafındaki texture'un yüklenme süresi boyunca hasar almaz olacak ve mağduriyet yaşamayacak.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.09.2026 22:34
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
Suistimal eden olacaktır, sorun çözülmeli ama böyle değil desteklemiyorum.

Sean Ramsey Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 23:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Suistimale açık bir sistem, desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.02.2025 22:07
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2024 22:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Aktif çatışma anında saliselerin bile önemli olduğunu düşünürsek bu tip bir sistem geldiğinde suistimal ve avantaj durumları çok fazla ön plana çıkabilir. Bilgisayarı iyi olup textureleri saliseler içinde yükleyen birinin 4 saniye hasar görmez halde çatışmaya devam etmesi pek iyi bir senaryo olmaz, öneriniz için teşekkürler.