Silah Hasarları, Elde Etme, Ulaşılabilirlik ve Üretim

Başlatan hollycrap, 26.04.2021 14:17

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.01.2026 03:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2026 02:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 0
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 31.01.2026 02:17
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2024 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bir PD üyesi olarak bu durumu gayet haklı buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Bu oluşum içerisinde bulunan bir sürü polis rolü yapan arkadaş var ve teçhizat olarakta iyi bir durumdayız sunucuda silahlanma fazla olsa bile çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü gerek akademinin 1-2 ayda bir açılıp PD'nin üye sayısının artmasıyla beraber gerekte silahın zor bulunmasıyla beraber polisler işsiz bile kalıyor diyebiliriz.

"Peki fazla silahlanma DM gibi olayları arttırabilir mi?" sorusuna gelecek olursak, evet bu mümkün ama benim burda kastettiğim silahların aşırı derece de kolaylaştırılıp herkesin 1 günde 50 tane silah alması değil sadece çok zor durumdan orta seviyeye inmesi gerektiğini belirtiyorum. İnsanlar buraya rol yapmak için giriyor ve bir silah için 1 ay beklemek ya da $100.000 biriktirip satın almak oldukça uğraştırıcı ve zaman kaybı olarak gözüküyor.

Eskiden mesela CPT Vice yine vardı ve fiyat durumları oldukça iyiydi bence maksimum $35.000'a satışlar yapılıyordu (pompalı, uzi ve colt için) ve insanlar her ne kadar zor da bulsa ekonomik olarak orta derece bir miktarda bu silahlara ulaşabiliyordu.

Çok fazla kolaylaştırılmaması şartıyla şuanki durumdan biraz daha orta seviyeye düşürülmesi açısından DESTEKLİYORUM.

Violet Ross Lv.33
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.02.2025 14:40
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.08.2023 22:31
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.08.2023 22:30
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 16
Resmen demek istediğim ve yaşadığım herşeyi bu ar-gede iliklerime kadar hissetdim dostum, TAM DESTEK!

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 01:06
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 35
Lena Daria Lv.44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.09.2026 01:12
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: boglee29 - 02.05.2021 19:04
Bir PD üyesi olarak bu durumu gayet haklı buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Bu oluşum içerisinde bulunan bir sürü polis rolü yapan arkadaş var ve teçhizat olarakta iyi bir durumdayız sunucuda silahlanma fazla olsa bile çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü gerek akademinin 1-2 ayda bir açılıp PD'nin üye sayısının artmasıyla beraber gerekte silahın zor bulunmasıyla beraber polisler işsiz bile kalıyor diyebiliriz.

"Peki fazla silahlanma DM gibi olayları arttırabilir mi?" sorusuna gelecek olursak, evet bu mümkün ama benim burda kastettiğim silahların aşırı derece de kolaylaştırılıp herkesin 1 günde 50 tane silah alması değil sadece çok zor durumdan orta seviyeye inmesi gerektiğini belirtiyorum. İnsanlar buraya rol yapmak için giriyor ve bir silah için 1 ay beklemek ya da $100.000 biriktirip satın almak oldukça uğraştırıcı ve zaman kaybı olarak gözüküyor.

Eskiden mesela CPT Vice yine vardı ve fiyat durumları oldukça iyiydi bence maksimum $35.000'a satışlar yapılıyordu (pompalı, uzi ve colt için) ve insanlar her ne kadar zor da bulsa ekonomik olarak orta derece bir miktarda bu silahlara ulaşabiliyordu.

Çok fazla kolaylaştırılmaması şartıyla şuanki durumdan biraz daha orta seviyeye düşürülmesi açısından DESTEKLİYORUM.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:27
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Yakın zamanda silah sistemi tümüyle yenilenecek.