Polis cezalarının fazla olması.

Başlatan FurkanEym, 03.05.2021 20:52

« önceki - sonraki »
Jeff Cruze Lv.23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.12.2022 20:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ben de desteklemiyorum, cezaların artmasını da ister miyim istemez miyim bilemem fakat polislerin cidden ayrıcalığı konusunda fazlalığı var ona katılıyorum. Vatandaştan üstün tutuluyor, polis aracı şeridime girip bana vurdu, kaza yaptık şaka gibi cezayı yiyen de benim, itiraz ettiğim için de 60 dakika gözaltına girdim. Başka olarak, rol yapıyoruz konvoy şeklinde 4 araç gidiyoruz, tamirhaneye gireceğiz girerken tamam hata yaptım kabul de ediyorum bana yapılan yok sen neden böyle yaptın falan diyor. Yaz cezayı gitmem gerek diyorum acelem var cidden rol yaptığını sanarak bizi sadece ceza yazmak için 20-25 dakika oyalayıp o günkü rol havuzumuzu kapattı. Yanımdaki kişilerin kimliklerini alıyor ki buna bir hakkı olduğunu sanmıyorum. Sürekli terorist muamelesi görüyoruz ki cidden böyle bir rol yapmıyoruz. Önceden polislerle yaptığım rollerde cidden çok eğleniyordum fakat şu stajyer memurlarla birlikte sıkıldım yani, tüm polisler olarak değil bazı polisler gerçekten win win oynuyor. Kendileri konuşarak ceza kesiyorlar yani açıkçası sonumuz hayır olsun. İyi roller :)

:-[  :-[

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ceza miktarları makul durumda.

Web geliştirmeye yönelik bir AR-GE değil. Hapse giren bir oyuncusunun sitem yazısı.

Arşiv.