Soygun Esnasında Crash/Relog

Başlatan Bosluk, 16.05.2021 15:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.05.2022 14:09
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 45
Selamlar değerli Vice yetkilileri ve oyuncuları, sadece naçizane bir fikrimi sunmak istiyorum, normal standart bir soygun yapan insan /soygunu eve atar ve tekrar /soygun atabilmesi için 12 saat beklemek zorundadır, oyuncu 12 saat bekleyerek soygun yapmaya gidiyor ve /soygun hakkını kullandıktan sonra kısa bir süre VCPD'den kurtulması için oraya uğramıyor, bu esnada Crash yeme, Relog atma durumlarında soyulan ev direkt iptal oluyor ve oyuncunun beklediği 12 saat tamamen çöp oluyor, birazda oyuncuya destek amaçlı /soygun hakkı kullandığı esnada crash/relog gibi durumlarda oyuna 2-3 dakikalık girme süresi gelebilir, 2-3 dakika içerisinde oyuna girmezse o evden soygun iptal edilebilir. Kendi adıma konuşacak olursam ben bu durumlarla çok karşılaştığım için çok fazla soygun hakkım gitti, bunun sinir bozucu olduğuna inanıyorum.
Eğer yorumlara herkes kendi fikrini sunarsa buna bir yöntem bulabiliriz.  :vice: :vice: :vice: :tommy:

Tyven Creed Lv.32
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.05.2025 22:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Destekliyorum saatlerce soygun için bekliyorsunuz crash veya internet gitmei durumunda çöpe gitmesi kötü bir şey.

Wes Patriot Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.03.2026 03:15
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.02.2025 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Pakfa Kullim Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2026 21:39
Birlik Sivil
Köken Hindistan
Popülerlik 76
Destekliyorum, saatlerce bekleyip soygunu atıyorum bir crash veya bağlantı kopmasında 12 saat çöpe gidiyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2026 20:41
Birlik Sivil
Köken Estonya
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.08.2026 22:25
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
Buna ek olarak:
Mesela kitli bir eve giriyoruz, önceden soyulmuş oluyor. /soygun yaptığımızda eşya yok uyarısı geliyor. Fakat tadilata düşmemiş oluyor, boşuna zaman kaybı ve maymuncuk gitmiş oluyor. Ev birnevi buglu oluyor ve soyulmuyor. Buna da çözüm getirilmesi gerek.

Josh Morris Lv.49
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.02.2026 22:16
Köken Amerika
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Thrall - 16.05.2021 16:35
Buna ek olarak:
Mesela kitli bir eve giriyoruz, önceden soyulmuş oluyor. /soygun yaptığımızda eşya yok uyarısı geliyor. Fakat tadilata düşmemiş oluyor, boşuna zaman kaybı ve maymuncuk gitmiş oluyor. Ev birnevi buglu oluyor ve soyulmuyor. Buna da çözüm getirilmesi gerek.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 15:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.10.2025 16:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Her iki öneriyi de destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik WILLIAMS
Köken Ingiltere
Popülerlik 55
Soygun sisteminden pek yararlanan biri değilim, basit düşünelim. Addon kurabilirsiniz ve ya crash engelleyici cleoları kullanabilirsiniz. Daha da basit düşünelim, soyguna mı başlayacaksın? Relog at ve öyle başla. Addon ve crash engelleyici cleoları kullanıyorsan, uzun bir süre zaten crash yemezsin. Düzeltilebilinecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu olay soygun sistemi geldiğinden beri var. Bununla ilgili de bir çok arge açıldı şimdiye kadar, düzeltilebilselerdi düzeltirlerdi diye düşünüyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.05.2022 14:09
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 45
Alıntı yapılan: BRİTİSH JARGONU - 16.05.2021 21:35
Soygun sisteminden pek yararlanan biri değilim, basit düşünelim. Addon kurabilirsiniz ve ya crash engelleyici cleoları kullanabilirsiniz. Daha da basit düşünelim, soyguna mı başlayacaksın? Relog at ve öyle başla. Addon ve crash engelleyici cleoları kullanıyorsan, uzun bir süre zaten crash yemezsin. Düzeltilebilinecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu olay soygun sistemi geldiğinden beri var. Bununla ilgili de bir çok arge açıldı şimdiye kadar, düzeltilebilselerdi düzeltirlerdi diye düşünüyorum.

Samp Addon ve sadece anti crash kurulu arkadaşım dün birden bire banned diye sunucu attı, çoğu kişi oyunu modlu oynuyor grafik, araç vb. 1 soygun için kimsenin modunu kaldıracağını düşünmüyorum. Böyle bir şey olması çok fazla kişiye yararı olacaktır diye düşünüyorum.  O:-)

Emily Watson Lv.36
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.08.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Leo Evan Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.07.2024 19:58
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5