Arkadaşımızın IQ seviyesinin üst düzeyde olduğu aşikar'ki, PM konuşmalarımızı SS alıp ticket altına şikayet üstüne şikayet açıyor. Kaldı ki bu trajikomik davranış beni gülme krizine sokmuştur. Ticket sahibinin attığı baştaki görüntülerde görüldüğü üzere, /f chat'ten dövüşen gruba "Dövüşmeye devam ederseniz kovulacaksınız." gibisinden bir sözlü uyarı vermekteyim. Son attığı PM konuşmalarında ise, kendini haklı çıkartacağını düşündüğü sahneler barınmakta. Arkadaş, küçük yaşlarda olacak ki kullandığım cümleleri kendisine yüksek bir ihtimalle "Tehtid" olarak algıladı ki gelmiş şikayet altına şikayet açıyor. Gördüğümde gerçekten hem çok üzüldüm, hem de çok güldüm açıkçası. Görüşlerimde inatçıyım, sonuna kadar'da gideceğim, Katya Miro adlı şahısın bir kuyruk acısı vardır ve bu ticket'ı açmasının sebebi'de bu kuyruk acısından doğmaktadır. Karşıma çıkıp iki kelam laf etse, oturup güzelce konuşurum onunla :) . Son attığı ekran görüntüsünün aşağısını yani devamını atmasını talep ediyorum, atamayacağını'da biliyorum. Neyse, olayın saçmalığı ticket'ı açan kişinin lügatına dayanmaktadır, gereksiz bir ticket ve gereksiz bir şikayet olduğu kanaatindeyim, vesselam.