Yarışcı telsizi hk.

Başlatan chikobyte, 24.05.2021 23:16

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Güzel bir Ar-ge destekliyorum, mantıklı olanda budur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2026 21:17
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 52
Destekliyorum, bazen unutulabiliyor. Sistemi gelirse güzel olabilir

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını engelleyebilir ve istediğimiz zaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını engelleyebilir ve istediğimiz zaaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.09.2025 23:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Alıntı yapılan: Nighty - 25.05.2021 13:40
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını engelleyebilir ve istediğimiz zaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2024 00:42
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını engelleyebilir ve istediğimiz zaaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 22.02.2023 02:52
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını en.gelleyebilir ve istediğimiz zaaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı. :-[

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.02.2026 15:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Böyle düşünmeniz gayet normal fakat şöyle bir şeyde var mantık olarak telsiz araçta ise araç dışında olan oyuncu telsizi duyamaz telsizi ekip üyelerine ulaşmak için kullanılıyor toplantı veya önemli bir şey olduğunda telsiz sadece araçta kullanılacaksa o telsizden gelen yanıtıda sadece araçta olan kişiler duyabilir bu da bizi büyük olumsuz etkiler bu yüzden desteklemiyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 18:53
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını engelleyebilir ve istediğimiz zaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı.