Telefondan reklam verebilme özelliği.

Başlatan Bloosy, 25.05.2021 11:12

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhaba, bildiğiniz gibi reklam vermek için bir reklam ajansına gidip /reklam yazdıktan sonra yönetici onayı verilip reklamımız atılıyor.
Ya da VIP üyeliğiniz varsa durduğunuz yerden /reklam yazıp reklam atıyoruz ve reklam şirketine gitmemize gerek kalmıyor. Bunun yerine telefona reklam verme gibi bir özellik getirilip telefondan reklam verilebilir. Yine beş yüz dolar kesip, reklam menüsünden hangi reklam şirketini tercih edeceğimize dair seçenekler olabilir.

:palmiye:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 21.07.2025 22:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Mantıklı bir AR-GE fakat VIP üyelerin bir ayrıcalığı kalmıyor, yönetim tarafından nasıl karşılanır bilmiyorum ancak yapılsa hoş olur. Normal /reklam ile telefondan verilen reklam ücreti farklı olsa bile olur, ihtiyacımız oluyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 17:12
Birlik Sivil
Köken Estonya
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.08.2026 22:25
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
desteklemiyorum, VIP'ın bir özelliği kalmıyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.05.2022 20:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 61

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.06.2024 15:35
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: akaScanS - 25.05.2021 11:25
Mantıklı bir AR-GE fakat VIP üyelerin bir ayrıcalığı kalmıyor, yönetim tarafından nasıl karşılanır bilmiyorum ancak yapılsa hoş olur. Normal /reklam ile telefondan verilen reklam ücreti farklı olsa bile olur, ihtiyacımız oluyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Desteklemiyorum. VIP özelliği zaten bu açılan ar-ge'nin konusu, VIP özelliğini yitirir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 17:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 70
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2024 22:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
VIP üyelerin ayrıcalığı kalmıyor, üstelik reklam zaten rolsel bir süreç gerekli yerlere gidip başvuru yapman gerekiyor. Nerede görülmüş telefonla reklam verildiği...