SAMP sayesinde kazanılan kaliteli dostluklar

Başlatan ORGANIZE, 30.06.2021 07:29

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
sa-mp çok ilginç bir platform. kitlenin yarısından fazlası çıkarcı, saygısız ve değersiz insanlardan oluşsa da arada mutlaka çok iyi, harika insanlar çıkabiliyor, bu da adeta koca bir cehennemin içindeki cennet gibi insana rahatlık verebiliyor.

benim bu platformda tanıştığım - burada oynayan en kral insanlar şu şekilde;

@kaostan besleniyorum
@Nyarko
@Turancan
@Diversa
@nefretkusuyorum
@Boogeyman
@zynaX
@Squrety
@Dhuzumir
@Pancake
@kinginthenorth
@HandoLeNN
@firstlive
@AygırBey
@Maseldon
@Sneaky1
@Nraxy
@Momentum
@ballantine
@Versity
@Meniales
@keddy
@Myrtle
@jonlakow
@raistlinn

her ne kadar 3.5 yıl önce mta'dan tanışsak da @Justice

daha çok fazla insan sayabilirim, bu insanlar ile çok güzel zamanlar geçirdim umarım daha iyisini de geçiririz, iyi ki varlar  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
@HandoLeNN
@ba2handro
@Kosmic
@Nraxy
@Kovalanke
@Napolyon
@Gülücük
@Tyriss
@Jeux

Tüm Vice'ı etiketlemeyeyim diye burada kesiyorum | Aralarından cımbızla seçtim, bu konu range'inden uzak tuttuğum dostlar da var  :sampanya:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.09.2026 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Bailey Rose Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.05.2025 23:44
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 17

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.01.2025 02:36
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: karprensi - 05.07.2021 05:05
@Chiko @Thoros @Canterino the DEEV @only @eppursimuove @HakanMaster  @arkan @shotofwhiskey @Kovalanke @Ogru Eldar @Aureus 

chiko= ilk zamanlarda tanistigim ve harbi delikanli dedigim, tayfanin "harbi yapariz kanka" cilarindan.

thoros=rollerini sevdiklerimden karakter gelisimi ve deger verdigim adamlarin basinda, duvarlar kagitsss.

deev=abilerin basinda, kardeslik yapan ve gerektiginde takilmalik kafa dengi birlik liderlerinden, "van ness caddesi partiye hazir mi bro" cularin krali.

only=gazi mahallesi sakini, arka sokagimda oturan fakat bir turlu bulusamadigimiz balici. gomlekli skinleri sever kendisi xd.

wolfustaakaTaha=van ness tayfasinin yok ediyoruzcularindan, harbi destekcilerinden ve tasin ucundan tutalim diyenlerden, basimizin ustunde yerin var.

hakanusta= "icinden gecmeliyim herseyin" kafasinda, herkesin iyiligini dusunen ama harbi arkaci hakan. dm de otturdugum dogrudur onu es gecmeyelim.

arkanAkadayiclock= kendi dayimdan bile cok dayi olarak gordugum, ciddi ortami "isiklari kapatma patron" repligi ile dagitan ve kahkahaya bogan, dm e "gel de tokatlayayim seni" diyip harbi tokatlayanlardan. bas tacidir

viski=ciddi ortami, dayi ile el sikisip yok eden kankalarimizdan, harbi ss master, lolde cilingir ve rolde dost. bir cok alanda "bende buradayim lan" cilardan.

kovalankeeee=f1 masteri, olaylarla bir alakasi olmadigi halde yorum yapan fakat komando olusu ile gonlumuzde zorla krallik kurmus bir cetinceviz. sag ayagi gucludur, gecmeyelim

eldaaaaar= ukumeme desek anlar, kumarhane prensi, "yeter beyaz gecte hardcore basla!!!" desekte karakterini cani pahasina koruyan ve seven azeri dostum, basimizda yerin var

aureus= uc kagitci karakterleriyle nam salmis, ita-ame ustadlarindan, birlik ici ck rekoruna dogru emin adimlarla depar atan sevdigimiz kisilerden. kendisine basarilar diyoruz

[spoiler]saka amacli post, hepsini opuyorum. sevgiler. [/spoiler]
Bu tayfa eşeğe ağıt yaktırır

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.03.2026 23:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.01.2023 00:26
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
İyisiyle kötüsüyle eğlendiğimiz, rollerde ayrı, sohbet ederken ayrı keyif aldığım, iyi ki tanışmışım dediğim kişilerden bazılarını etiketledim. Sunucuda oynamayanları etiketlemedim, onların da yeri ayrı.  :sampanya:

@Canterino the DEEV @HakanMaster @karprensi @arkan @eppursimuove @Chiko @only @Aureus @Deuscanor @Ogru Eldar @Back @leftyguns @Conejo @Kovalanke @breackner @raistlinn

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2025 12:59
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
@Myrtle Ben seni etiketlerim gülüm

(bende yememisim)

Caio Aragao Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.12.2023 21:17
Birlik Sivil
Köken Guatemala
Popülerlik 35
@Rasputin -burada oynayan yoktur yada tanımıyorum.Çok seküler seküler olmasa iyi
@Tyriss - bir de bu var başka arkadaş yok

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5