2 Temmuz 2021 - Nyarko Önderliğinde Vice Halkının Elegylere Savaş Açması

Başlatan Hammarskjold, 02.07.2021 00:10

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2023 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.06.2023 01:51
Köken Ingiltere
Popülerlik 89
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2023 23:01
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2023 00:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: eppursimuove - 02.07.2021 03:10
Alıntı yapılan: Nyarko - 02.07.2021 02:53
Alıntı yapılan: eppursimuove - 02.07.2021 02:50
Prim kokuyor, platformda bu kadar yetersiz rol bilgisine sahip oyuncunun olması sorun değil, ama bu arkadaşların belli bir model aracı sürmesi mi sorun? Bence gayet yanlış bir tutum, yakıştıramadım.
El*gy sürücüsüsün yani...

Hayır, V1'den beri hiç Elegy'e sahip olmadım, aldığım hiçbir araca da modifikasyon yapmam. Elegy süren serseri karakterler beni de uyuz etse de bu olayı tüme mal edip bu tutumla bir konu üzerinden insanların üzerine gelmeyi doğru bulmuyorum.

O zaman ileride El*gy sürücüsü olacaksın...

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.02.2025 22:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.07.2023 06:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Prim kokuyor, platformda bu kadar yetersiz rol bilgisine sahip oyuncunun olması sorun değil, ama bu arkadaşların belli bir model aracı sürmesi mi sorun? Bence gayet yanlış bir tutum, yakıştıramadım.
Katılıyorum, insanları sürdükleri araçlara göre YRB etiketi yapıştırmak yerine, kötü şoför olduklarını söylemek daha doğru olur. İnsanları bir kalıba sıkıştırmamak gerekiyor. Elegy süremeyen insanlara YRB demek doğru bir davranış değil. Şimdi bu konunun böyle açılması ve Elegy süren insanları YRB kalıbına sokmayı doğru bulmuyorum. Kötü bir şoför olabilirsiniz fakat sürdüğünüz araçlar sizin rol kalitenizi belirlemez. İnsanlara hakaret etmek ve onlara "kendi çöplüğüm istediğimi yaparım." izlenimi vermek, dışarıdan bakan birisi açısından pek sağlıklı değil. Vice Roleplay sunucusu kuralları ile beraberinde birer otorite sağlamış ve bu otoriteye bağlı olarak oyuncuları da kurallara uygun bir biçimde oyunlarını oynamaktadır, bu otoritenin birer yöneticisi, insanlara bu denli laflar söylemesi çok doğru bir tutum değil. Bu konun acilinden kaldırılması gerekiyor.

Beckett Finn Lv.23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.07.2026 13:22
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: et yiyen çiçek - 02.07.2021 03:10
@TOSUNUM @Timodi @sukutt @cante @OrionLudus
burada elegy sürenlere laf ediyorlar alooo nerdesiniz?

Elegy sürmek gönül işidir önce herşeyi göze almak gerekir...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Mami_Reyt - 02.07.2021 03:16
Katılıyorum, insanları sürdükleri araçlara göre YRB etiketi yapıştırmak yerine, kötü şoför olduklarını söylemek daha doğru olur. İnsanları bir kalıba sıkıştırmamak gerekiyor. Elegy süremeyen insanlara YRB demek doğru bir davranış değil. Şimdi bu konunun böyle açılması ve Elegy süren insanları YRB kalıbına sokmayı doğru bulmuyorum. Kötü bir şoför olabilirsiniz fakat sürdüğünüz araçlar sizin rol kalitenizi belirlemez. İnsanlara hakaret etmek ve onlara "kendi çöplüğüm istediğimi yaparım." izlenimi vermek, dışarıdan bakan birisi açısından pek sağlıklı değil. Vice Roleplay sunucusu kuralları ile beraberinde birer otorite sağlamış ve bu otoriteye bağlı olarak oyuncuları da kurallara uygun bir biçimde oyunlarını oynamaktadır, bu otoritenin birer yöneticisi, insanlara bu denli laflar söylemesi çok doğru bir tutum değil. Bu konun acilinden kaldırılması gerekiyor.

https://youtu.be/SJiqcL5grEo

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.12.2023 01:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Do-dostum, her virajda space basıp wya basılı tutuyorum, ve araba yanlıyor dostum! Ne güzel handling! Olamaz, idlewood'da bir zenciyi ezdim, wya basılı tuttuğum için arabam çok kaydı! Oh, hayır. Saldırı altındayım!

yeter artık elegy adam, her polis gördüğünde Nos açma, markete yanlayarak girme, sağına soluna bak

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Beyler adamın burnundan getirmeyin, şu yazıdan bari duyar kasmayın. Geçirdiğimiz zor günlerde insanlar gülmek istiyor.

[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
elegy'ciler! lara croft'un sinirini bozmayın. #YRBElegy #NyarkonunYanındayım

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2026 22:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: fletcher - 02.07.2021 03:40
Beyler adamın burnundan getirmeyin, şu yazıdan bari duyar kasmayın. Geçirdiğimiz zor günlerde insanlar gülmek istiyor.

[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2026 22:24
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2026 16:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: crnozk - 02.07.2021 03:45
Alıntı yapılan: fletcher - 02.07.2021 03:40

[spoiler][/spoiler]

Usta şaka yaptığını varsayarak gülüyorum, gülmek için açılan bir post. Bunun ile aşşağılandığını düşünüyorsan, sen zaten bu anı bekliyormuşsun.