Yaz Güncellemesi: Self Control Güncellemesi Hakkında Görüş ve Beklentileriniz

Başlatan Hammarskjold, 09.07.2021 10:16

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 18:57
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2025 22:16
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Vice Gaming, Instagram hesabında yeni güncellemeyle alakalı on adet spoiler yayınladı.

Vice2021:Self Control güncellemesinden on adet spoiler sizlerle!
Sizin tahminleriniz ve beklentileriniz neler?

via: @vicegamingtr / Instagram
[spoiler]

[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.06.2024 15:35
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Manifesto'nun instagram storyden verdiği spoilera göre, Valachi tahttan kalkıyor gibi :garip:

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 22:34
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 01:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Fpste sorun yaşamayalım sanırım başka bir şey istemeyeceğim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Var olan şeyler geliştiriliyormuş gibi bir his oldu içimde, sanki bu güncellemede zeppelin gibi veya kış dönemi güncellemesi gibi farklılıklar göremeyeceğiz gibi bir şey...

Önceden duyurmadan, güncellemede görseydik bir heyecan kaptırabilirdi ama canlı yayınlarda ağızdan kaçan çoğu şey şuan heves edilesi şeyler değil. Vercettinin geleceği söylenmişti örneğin veya Valachinin güç kaybettiği Zeppelinden beri tekrarlanıyor. Silah sisteminde değişikliğe gidileceği de söylenmişti. ViceSocial da değişeceği söylenmişti, hâla bakımda.

Sadece 3, 4, 7, 8 numaralı fotoğraflar güncelleme için bende bir şeyler uyandırdı. Daha önceden söylenince veya ortaya konulunca hevesi kaçıyor gibi sanki. Zeppelinde hiç tahmin etmediğimiz eklentiler geldiği için gerçekten muazzam karşılandı ancak bu güncellemede aynı şey olur mu bilmiyorum, belki ben biraz paranoyak davranıyorumdur ama en azından benim beklentilerimi karşılamayacak bir güncelleme gibi duruyor.

göreceğiz

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Alıntı yapılan: zift in kift - 09.07.2021 19:33
Var olan şeyler geliştiriliyormuş gibi bir his oldu içimde, sanki bu güncellemede zeppelin gibi veya kış dönemi güncellemesi gibi farklılıklar göremeyeceğiz gibi bir şey...

Önceden duyurmadan, güncellemede görseydik bir heyecan kaptırabilirdi ama canlı yayınlarda ağızdan kaçan çoğu şey şuan heves edilesi şeyler değil. Vercettinin geleceği söylenmişti örneğin veya Valachinin güç kaybettiği Zeppelinden beri tekrarlanıyor. Silah sisteminde değişikliğe gidileceği de söylenmişti. ViceSocial da değişeceği söylenmişti, hâla bakımda.

Sadece 3, 4, 7, 8 numaralı fotoğraflar güncelleme için bende bir şeyler uyandırdı. Daha önceden söylenince veya ortaya konulunca hevesi kaçıyor gibi sanki. Zeppelinde hiç tahmin etmediğimiz eklentiler geldiği için gerçekten muazzam karşılandı ancak bu güncellemede aynı şey olur mu bilmiyorum, belki ben biraz paranoyak davranıyorumdur ama en azından benim beklentilerimi karşılamayacak bir güncelleme gibi duruyor.

göreceğiz

O:-) :-\ 8)

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: zift in kift - 09.07.2021 19:33

göreceğiz

Producerlar genelde böyle şeyleri sever. Filmin tadı kaçmasın diye buzdağının görülen taraflarını spoiler içeriği olarak sunar. Bu hiç şaşmaz ve lâkin öyle yapılmış.

Bilhassa öyle düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Güncellemeyi takip ettiğimden bu yana bir şeyler farkettim, farkettiğim şey ise cidden duyurulmayan şeyler var. Bunları oluşumlara aslında yönetim ile olan rollerinde yansıtıyor ve hissettiriyorlar. En basitinden Meclise George Kennedy tarafından yapılan önerge. Görünmeyen çok şey var, beklemede kalmakta fayda var.