Son güncellemeden sonra VCPD'nin gereksiz OP olması

Başlatan Vicolays, 26.07.2021 18:24

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
PD, insan sayısı, ekipman donanımı gibi sebeplerden dolayı yeterince OP durumda. Tamam bu devlet, her zaman illegalden güçlü olmak zorunda falan ama sonuçta burası bir ROLEPLAY sunucusu. Rol yapan taraflardan ikisinin de zevk alması gerekiyor. Sonuç olarak biz gerçek hayatta çete üyesi değiliz, onlar da polis değil. Önemli olan şey eğlenmek, arkadaşım yazdığı ARGE cidden can sıkıcı, çabucak halledilmesi gereken bir durum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2023 17:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum. En ıssız yerde bile ateş açılsa, pd'ye özellikle karakter ismi ile ihbar gitmesi illegal tarafı fazlasıyla olumsuz etkileyen bir olay. Realistik düşünürsek; gözden uzak, ıssız ve kameraların olmadığı bir bölgede ateş açılsa polislerin olaydan haberinin olma ihtimali imkansız denecek kadar az olur. Vicolays'ın da belirttiği gibi CCTV yakınlarında ateş açıldığında, ".... bölgesinden silah sesi duyuldu" gibisinden bir ihbar gitse daha mantıklı olabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sonuna kadar destekliyorum,deneme amacı olsun olmasın sıksa bile polis bile görmediği halde otomatik bildiri düşmesi olmamış dengelenmesi gerekiyor.

Jacob Harden Lv.22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum, daha bu olaydan haberi olmayan silahlı oyuncular bile olabilir. Eşitlik sağlanırsa seviniriz.

Zeyd Moushe Lv.44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.05.2026 01:23
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.12.2025 23:57
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.12.2025 00:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
destekliyorum umarım bu saçmalık son bulur

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2025 19:21
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 33
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2025 19:31
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.09.2025 12:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, silah ateşlendiğinde VCPD personellerinin gereğinden fazla bilgi alması fazlaca op bir durum. Üstelik CCTV bulunmayan bölgede ateşlenen silahın sahibine aranma kaydı açılması illegalin önünü kesmekte. Böyle bir sistemde karşılıklı olarak iki tarafında zevk alması imkansız, umarım hızlıca çözüme kavuşturulur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Her şeyi yeterince iyi ve anlaşabilir şekilde açıklamış, tam destek.  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2022 22:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Destekliyorum, güzel bir sistem PD için fakat bu sistemde ateş edilen yerin ismi yazsa daha mantıklı olabilir. Örnek olarak "Las Colinas'dan silah sesleri." . Dağda ateş ettiğimizde polise ismimiz düşmemeli. Bu sadece emek kaybına yol açar. Kendi düşüncem PD rolleri zaten Win'e dayalı, daha da olmasın.

Ken Behring Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 18:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.05.2026 01:07
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
destekliyorum, realistik olarak düşündüğümüz zaman gereksiz gözüküyor