C-Bug/C-Roll sistemsel yasaklanması.

Başlatan Jaeger, 29.07.2021 12:05

« önceki - sonraki »
Alana Puig Lv.73
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.03.2026 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ken Zimmer Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2026 02:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Açıkça konuşmak gerekirse ilk 2 vuruşu hızlı yapmak için insanlar eğiliyor. C-Bug olarak değerlendirilmese bile avantaj sağlıyor ayrıca bir insanın silahla elinde ateş edip eğilip ateş etmesi anlık olarak çok saçma bir durum. Siper almayı anlarım ancak sırf avantaj sağlamak için garip duruyor. Aynı şey chicken running içinde geçerli. Gerçekçi çatışma sahnelerini hiçbir sunucuda göremedim, SAMP'ın kendisinden kaynaklanan birçok durum var maalesef... Yine de bu tarz bir şeyi destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yok rp sunucusuna gelmez bu sistem, ya da gelir ama şu şekil gelir; O "C BUG YASAK" gibi uyarılar yok edilerek. Bir de olurda gelirse kararlılığı kaliteli olmalı...

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.11.2022 09:57
Köken Almanya
Popülerlik 35
Desteklemiyorum, cover alırken eğil-kalk yaptığında sistemin "helo" diye girmesi sinir bozucu olabilir.

Josh Morris Lv.49
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.02.2026 22:16
Köken Amerika
Popülerlik 35
Oldukça saçma bir sistem olacaktır. Kural olarak zaten yasak. Bir çatışma durumunda ekranıma bunun gelmesi oldukça sinir bozucu olur. Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sistemsel yasaklanırsa farklı buglar ortaya çıkartabilir. Desteklemiyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 22.02.2023 02:52
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Bir hit sıkıp, C basarsan ve o anda hit yersen yerine sabitleniyorsun ve ekranda bir yazı çıkıyor. Bu yol ile çok kolay RK edilebilir bir şey olur.

Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yapan kişiye şikayet açılır, sistemsel önlemenin bir manası yok. DM sunucularında oynarken cover almak için eğildiğimizde bile bazen uyarı veriyor. Böyle bir şey olursa çatışmadan soğutabilir. Desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Tartışılıp geliştirilecek pek bir noktası kalmadığı için konuyu kilitliyorum. İncelemede.