Vice Socialda gerçek fotoğrafların yasaklanması

Başlatan Hammarskjold, 30.07.2021 12:38

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2026 20:41
Birlik Sivil
Köken Estonya
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.08.2026 22:25
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
haklısınız fakat oyunu minecraft gibi olanlar var, mesela ben. birçok fps boost vesaire kurulu, bu yüzden ss almakta zorluk çekiyorum. yani minecraft, benim oyunumdan daha kaliteli duruyor diyebilirim. hem bu durum, hem animler vesaire yeteri kadar fazla değil. bir süre sonra her gün aynı postları göreceğiz. bu durum sıkıcı olur, desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Folcwine - 30.07.2021 19:57
haklısınız fakat oyunu minecraft gibi olanlar var, mesela ben. birçok fps boost vesaire kurulu, bu yüzden ss almakta zorluk çekiyorum. yani minecraft, benim oyunumdan daha kaliteli duruyor diyebilirim. hem bu durum, hem animler vesaire yeteri kadar fazla değil. bir süre sonra her gün aynı postları göreceğiz. bu durum sıkıcı olur, desteklemiyorum.

Minecraft'da çok yaratıcı ss'ler alınabiliyor  :-\

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Folcwine - 30.07.2021 19:57

Mevcut durumu değerlendirdiğimiz zaman daha kötü sonuç ortaya çıkıyor. Gerçekten karakterinle alakası olmayan, oyun içerisinde geçerliliği olmayan, tamamen oyundan bağımsız fotoğraflar görmek ve fotoğraflar atmanın anlamı, manası nedir? Yani OOC fotoğraflar atarak ne amaçlıyorsun ya da görünce ne düşünüyorsun? Instagram'da gez aynı şey.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 22:20
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
In Game SS'lerin atılması gerekirken sunucunun sistemlerin, SAMP'ın sistem eksikliği çok fazla. Photoshopla yapılan görüntüler çok yapmacık duruyor ve çok kötü gözüküyor, onun yerine OOC fotoğraf atılması daha hoş gözükür, Photoshop ile görüntüler eklenmesinden.(İyi yapan var ama herkes iyi yapamaz) Örneğin bir karakteriniz eğilip köpek seviyor, bunu bir arkadaşına çektiriyor gibi düşünün. Bunu IC yapabilmek için o çok fazla çaba sarf etmek gerekiyor, onun yerine başka yerden bulduğu bir fotoğrafla bunu yapabilir. SAMP'da anim eksikliği çok fazla, istenilen pozda fotoğraf çekilmiyor maalesef. Karışılmasına da karşıyım bundan dolayı. Ancak şu şekilde bir şart olmalı, belki vardır bilmiyorum Vice Social kullanıcısı değilim. OOC atılan fotoğraflar mantık sınırları içerisinde olup olmadığı denetlenmesi gerekiyor. Oyundan tamamen kopuk olabilecek, karakteriyle alakasız fotoğraflar yasaklanabilir. Örneğin karakter beyazdır, siyahi bir fotoğraf atıp bu benim demek gibi absürt durumların önüne geçilmesi gerekiyor. Oyun dünyasından tamamen kopuk, alakasız şeyler olmamalı OOC fotoğraflarda. Fotoğraf yüzü belirlediğiniz kişiyi değiştirmemiz gerekiyor yani. OOC fotoğraflarda, insanlar random internetten bulup bu benim diye aynı kişi 4-5 farklı insan kullanabilir, bunlar engellenmeli.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.08.2026 13:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 68
çok bilinmeyen kişiler atılırsa daha iyi olur

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.09.2024 02:05
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 63

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.06.2026 20:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 54
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.03.2026 16:16
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Daha önce tartışılan bir konu. Her ne kadar iyi yönleri olsa da oyunun altyapı eksikliği ve genel topluluk görüşünü ele aldığımızda değişiklik düşünmüyoruz.