Toplu Şikayet Tyrone_Deshawn, Jaidan_Reid ve Sigurd_Christiansen

Başlatan isot0, 07.08.2021 18:37

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Konuyla alakası olmayan üyeler konuya yorum atma hakkına sahip değiller, lütfen alakan yoksa yorum atma.

Hepiniz evirdiniz çevirdiniz bir yalan salladınız yok şöyle yok böyle o olur bu olur, sallamalar bittiyse hile bilen adam bilir ki bu sobiet kimde varsa kimde açıksa orada ismi çıkar. Niye mi çıkar? Çünkü bu kodlamada bu sobieti kimler kullanıyorsa onların isimleri sol panalde çıkar ve hiç bir şekilde bug muş oy muş buy muş olmaz kardeşim sallamayı geç şimdi. Yok otuz levelim hile mi kullanıcam diyorsunda sobieti niye kullanıyorsun? O kadar adam var bi sizin isminiz çıktı deme benimde işim gücüm yok cheat engine ile sizin isminizi yazdım akla bak. Cheat engine ne işe yarar ilk onu öğren sen sonra ona salla. Etekler tutuştu salla babam salla.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: isot0 - 08.08.2021 03:53
Konuyla alakası olmayan üyeler konuya yorum atma hakkına sahip değiller, lütfen alakan yoksa yorum atma.

Hepiniz evirdiniz çevirdiniz bir yalan salladınız yok şöyle yok böyle o olur bu olur, sallamalar bittiyse hile bilen adam bilir ki bu sobiet kimde varsa kimde açıksa orada ismi çıkar. Niye mi çıkar? Çünkü bu kodlamada bu sobieti kimler kullanıyorsa onların isimleri sol panalde çıkar ve hiç bir şekilde bug muş oy muş buy muş olmaz kardeşim sallamayı geç şimdi. Yok otuz levelim hile mi kullanıcam diyorsunda sobieti niye kullanıyorsun? O kadar adam var bi sizin isminiz çıktı deme benimde işim gücüm yok cheat engine ile sizin isminizi yazdım akla bak. Cheat engine ne işe yarar ilk onu öğren sen sonra ona salla. Etekler tutuştu salla babam salla.
Aynen kanka

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 02:22
Birlik Gallo Crew
Köken Ingiltere
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: isot0 - 07.08.2021 19:28
Alıntı yapılan: Demez - 07.08.2021 19:22
Meslek kasarken dahi hile kullanan birinden zaten bu kadar mantıksız bir şikayetten fazlası beklenemezdi. Teşekkürler.
Sence hile açıp meslek kasan birine mi benziyorum, ben map yapmıyorum dostum? Pizza motoru ile hilemi deniyordum, motoru çalışmadan sürebiliyorum. Sizde de var bu hile, biliyorsunuzdur.
Pizza motoru ile hilemi deniyordum  :) ::)
Kişi kendisi hile açmış, yetkililer bunu da dikkate alırsa sevinirim. Ayrıca kişinin konuşduğu uslüp hoş bir uslüp değil, Vice Roleplay forum kurallarını okumasını tavsiye ediyorum ve olayla alakam gayet var, haksız bir şekilde suçladığın arkadaşımı kanıtlar ile hile olmadığını belirtiyorum.  :-\ O:-)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şikayet edilen karakterler kesinlikle hile kullanmadı ve kesinlikle o listeye yanlışlıkla girdi :D hahaha çok inandırıcı 30 level adamım neden hile kullanıyım bu platform ne seviyelerde hile kullanan gördü.

:garip:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2023 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.06.2023 01:51
Köken Ingiltere
Popülerlik 89
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2023 23:01
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2023 00:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2023 17:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.06.2023 01:51
Köken Ingiltere
Popülerlik 89
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2023 23:01
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2023 00:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Şikayette adı geçen kişilerden Jaiden, Yutoalpha tarafından ışınlanırken yasaklandı. Savunanlardan Sigurd ise zaten hile olduğunu belirtmiş. Videoda herhangi bir oynama vesaire bulunmuyor. Taraflar yasaklandı.