Rebecca Radiance Hile/God Şüphesi

Başlatan fuckingrelaxs, 14.08.2021 17:12

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 00:49
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 20:04
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Arkadaşlar ping ayrı loss ayrı şey. Packetlossunuz yüksek ise objeler yüklenmez,  tab tuşuna basınca leveller 0a iner, komutlar çalışmaz. Olay tamamen bundan ibaret. Hile kullanacak olsa god niye açsın? Polisken dusse ne olur? Hile açsa megajump niye açsın? Patlama ssini attım zaten.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhabalar, öncelikle bu şikayeti hileci/bugger bildirimi üzerine açmalıydınız. Bu tarz şikayetleri incelerken ani ve fevri kararlar vermekten her zaman kaçınıyoruz, çünkü istisnası olmayan bir durum. PD karakterinin gördüğüm üzere lagı veyahut pl'u bulunuyor, bu yüzden ilk başlarda karakteri yürür gibi gözüküp hasar yemiyor, fakat sabit durup ateş ettiği esnasında damage yemeye başlıyor. Araçtan indiği sırada damage yememesinin klasik bir samp bugu olduğunu bildiğinizi varsaydığımdan bu konuya değinmiyorum. Şikayeti bir süre incelemeye alacağım, eğer son olarak belirtmek istedikleriniz varsa konu altından belirtin lütfen.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhabalar tekrardan, üstteki mesajda da bahsettiğim üzere bu tarz durumlarda olabildiğince kesin ve net şekilde hareket etmemiz gerekiyor, bu yüzden ani kararlar her zaman kaçınıyoruz. İncelemeler ve kanıtlar sonucunda hileye dair herhangi bir tespit yapılmadı, şikayeti kapatıyorum. İyi eğlenceler.