İşyeri/ev sınırı

Başlatan derin devlet bakhtiyar, 20.08.2021 08:27

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Seni kınıyorum kadim dostum @Orh4n... 20 milyon değil, 22 milyon demen gerekiyordu.

İşin şakası bir yana, bence de bu limit kaldırılmalı. Bunun oyuncuya bir artısı olmayacak çünkü üstümüze aldığımız mekanların, mekan değeri kadar vergi olayıyla ilgilenmek zorunda kalacağız. Üstelik bir kişide toplanması da açıkçası bence daha sistematik olmasını sağlar vergi olaylarının vesaire. Destekliyorum ben.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
aynı şey skin sınırı içinde geçerli, saçma geliyor bana

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Aşırı destekliyorum. Geçen gün bir motor satacaktım. Arkadaşın iki tane aracı vardı. Kendisine aracı satamadım. Yaklaşık yarım saat diğer aracını satmak için uğraşdık. Gerçek hayata bağlarsak böyle değişik şeyler komik oluyor. Her oyuncu hem motorunun olmasını hem aracının hemde ek bir tane daha aracının olmasını ister. Fakat kısıtlamalar yüzünden olmuyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
OOC olarak parası olmayan birilerine empati yaparak düşünmenizi istiyorum (özel interior). Herkes bu sunucuda bir değil. IC olarak emek vermiş birisi için dükkan vesaire bulmak zor. Forumdan boş bir yeri açtırabilir mi? Evet açtırabilir. Marketten slot arttırma gibi bir şey gelebilir. Onun haricinde desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 09:23
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 26
Alıntı yapılan: Chiko - 21.08.2021 18:40
Benzer bir ürün mülkler için eklenebilir. Üst limit olabilir, olsun ki hepsini de @KSZ almasın.

Her şeyin paraya vurulması ne kadar doğru? vip için çoğalsa daha az para harcanmış olur ve sunucu her şeyi ayrı ayrı paraya vurmamış olur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ben hala bunun sorununu yaşıyorum, yukarı çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Aynı zamanda evet, markete araç slotu arttırmaya benzeyen bir ürün eklenebilir, epey yararlı olur ama benim düşüncem tamamıyla kalkması yönünde.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2026 20:59
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.03.2026 22:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.07.2026 21:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bencede oldukça saçma, neden bir sınır bulunsun? FPS sorunu vesayrede olamaz, interiorlar farklı World'de, para var ve harcıyamıyoruz bunu, destekliyorum.
@KSZ  Tek derdimiz bu olsun  :D

Raphael King Lv.62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 06:48
Birlik Cobra's Gang
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.07.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 5
Parası olan her yeri alırsa onu almak için para biriktiren insanların önüne geçmiş olur sınır olması iyi mekan almak için ev almak için uğraşan emek veren insanlar var her şey size ait olamaz desteklemiyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.01.2026 19:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 70
Bence bir sınırı olmalı, vip ile 5'e kadar çıkabiliyor, değerlerini de hesaba katarsak gayet yeterli bence. Sınırsız olayı olursa serverin en zengin adamı işlek yerlerdeki işletmeleri alır, bu da tekelleşmeye yol açar. Her işletmenin John Doe'ye ait olması bence saçma. Kesinlikle sınırsız diye bir şey olmamalı, desteklemiyorum.

Ray Gallo Lv.66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 13:08
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2026 14:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15
Arkadaşlar paramız var diye de her yeri alacak değiliz ki. Bunun vergisi var, interioru var. Sadece işimize yarayan/rol yapabileceğimiz yerleri alacağız.