Telefon sistemi (Geliştirme)

Başlatan Graphic, 21.08.2021 13:48

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Hollanda
Popülerlik 5
Merhabalar, öncelikle telefon sistemini incelediğim zaman tıpkı mesaj sisteminde olduğu gibi bir geçmiş sistemi var. Aynısını aramalar için talep ediyorum, oyuncular OOC olarak oyundan çıktığı sırada ve IC bir şekilde çıkan oyuncuyu arayamıyoruz. Bunun için direkt olarak IC bir oyuncu oyundan çıkmış olan oyuncuyu arayıp cevapsız çağrı bırakabilir, girmeyen oyuncu aylar/yıllar/haftalar sonra oyuna girdiği zaman chat bölümüne "1 adet cevapsız çağrınız var" şeklinde yazılabilir. En azından geri dönüş rolleri ve araç/motor alacak olan insanlar içinde güzel bir özellik olacağını düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hoş bir öneri. Oyunda olupta afk bırakılan hesaplar çok, benim de yaptığım oluyor. Bu nedenle çağrı geçmişi olursa rollere katkı sağlayacağını düşünüyorum. Birisi aramış mı düşüncesine kapılıp Gta'nın chatlog metin belgesine bakma çabasına girilmez ve kolaylıkla oyun içerisinden kontrol edilebilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Daha önce telefon hakkında onlarca AR-GE açıldı, birkaçında bu AR-GE'i de gördüm. Fakat şuanda ekleyemeyeceklerini söylediler. Telefona şuanda ekleme yapmayacaklar.  :-[

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Hollanda
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: croxzy - 21.08.2021 13:59
Daha önce telefon hakkında onlarca AR-GE açıldı, birkaçında bu AR-GE'i de gördüm. Fakat şuanda ekleyemeyeceklerini söylediler. Telefona şuanda ekleme yapmayacaklar.  :-[

En azından not alabileceklerinden yanayım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Telefon fonksiyonlarına ilerleyen süreçte bakabiliriz ama şu anda planlanan işler arasında değil. Benzeri ARGEler arşivde olduğu için bunu da kilitliyorum.