LS-RP Kapandı.

Başlatan karizmatik devrimci, 24.08.2021 20:21

« önceki - sonraki »
Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 22:34
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 01:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
bilseydim skinleri arşivlerdim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Gta 5 gibi dolu sistemli sunucular arttıkça "abi her şey sisteme dökülmez" diyen SAMP sunucuları sona doğru yürüyecek yavaş yavaş.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
güzel dostlar biriktirdiğim mazi bir sunucu, pek  üzüldüğüm söylenemez

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2022 20:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
1050'li sistemler bile "çöp sistem" düzeyine geldi. Zaten tükenen bir platform'du, LSRP ile genel oyuncu ön yargısı oluşacaktır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Manifesto - 24.08.2021 20:56
SA:MP platformunun öncüsü olan platformdu. Kırmızı renkli Cuneo arabası görünce inip taradığımız rollerden kısmen LSRP'e esinlenerek ve özenerek kurtulup modern role adım atmıştık. (Atatürk'ün Avrupa'ya gönderdiği Türk öğrencilerin gelip Cumhuriyet'e medeniyet katması gibi, oradan görüp gelenler  TR'de rolleri geliştirdi)

Bize katkısı en fazla budur muhtemelen. Bunun dışında üzücü tabi, bir süredir zaten bitikti, muhtemelen eski günlerindeki sayı/hype olsa 3-5 yıl daha giderdi ama, görünüşe göre SA:MP S.O.S veriyor.

ney gta 5'e mi geçiyoruz?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Next Generation RP'den sonra kapanmasına en çok üzüldüğüm ikinci yabancı SAMP sunucusu oldu. Platformun öncüsü ve ikonuydu, yazık oldu.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
14 yıllık tarihin, bir ikonun gitmesi SA:MP için eminim büyük bir darbe olmuştur. Sanırım SAMP devri bitiyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.04.2024 01:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 26
ls rp biteli 3.5-4 sene oldu, platformun demirbaşları gta v'de gta world'ü açtı ve o andan itibaren dikiş tutturamadı ls rp. parası ve aklı olan adam zaten bu devirde samp'a girmez. ortada gta v gibi bir imkan varken hatta ben bunu roleplayin amerikan rüyası olarak tanımlıyorum, ne diye çöp şiş karakter yönettiğim oyunda vakit harcayayım... biz türkler hemen hemen her konuda geride olduğumuz için, gta v'e de yetişemedik daha.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.06.2025 23:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 10
Gitti güzelim skinler  :(

[spoiler][/spoiler]

Alvin Wilson Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2022 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Her güzel şeyin de bir sonu oluyor.. good old days...