hayattan nasıl daha fazla zevk alınır

Başlatan Cobblestonedd, 25.08.2021 13:08

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.09.2026 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Bailey Rose Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.05.2025 23:44
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 17

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Hayatını düzene sokarak, gece gündüz samp oynamayarak, arka plan da kendini geliştirecek şeyler yaparak.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.07.2024 22:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 82
Yaklaşık 1 sene önce hayattan ben de hiç zevk almıyordum. Depresif bir haldeydim. Bunun sebebi ülkenin durumu yüzündendi. Dışarıdaki insanların nasıl yaşadığını görüp kendi yaşadığım yere baktığımda kendimi acayip enayi gibi hissediyordum. Sürekli bilgisayar oyunu oynuyordum, insan ilişkilerim sıfırdı. Bir kız arkadaşım vardı, depresif hallerimden ona vakit ayıramadığım için onunla da ilişkimiz bitti. Yani insan hayattan zevk almayınca çevresindekilerin de hayat zevkini sömürüyor, bunu gördüm. Ama birkaç ay sonra kendime bir hayat amacı buldum. Şunu fark ettim ki hayatta bir amacın olunca buna giden yolda tutkun da oluyor. Bu sayede hayattan zevk almaya başlıyorsun. Çünkü o amaca giden yolda kendini şekillendiriyorsun, meşgul oluyorsun. Sana tavsiyem kendine bir amaç bul. Amaçsız yaşamak cidden çok kötü.

Alvin Wilson Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2022 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Bazı şeylere gönül vererek, veyahut parayla. Bir takıma veya bir kadınla beraber mutlu olursan yaşadığın hayattan zevk alırsın en azından benim için böyle

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:09
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
spor salonuna başla, ağırlık kaldır

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 15:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.10.2025 16:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
ben hayatın bugunu buldum birader, öncelikle üç kişi erkek grubu buluyorsun bunlar sağlam adamlar olacak (arabanız varsa tadından yenmez)
sonra bir kız kestiriyorsun gözüne seversen kanka kal kardeş kal, sevmezsen tokatla gene kanka kal gene tokatla
bir uğraşı bul enstruman, spor vs vs hayal gücüne bağlı sonra sonsuza kadar mutlusun kardeşim