SA:MP Türkçe Karakter Sorunu (ş, ğ, ı)

Başlatan screwia, 27.08.2021 21:38

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İyi akşamlar, yazı yazarken ş, ğ, ı harfleri özel bir sembol olarak gözüküyor. Aynı şekilde çıktılar da bu şekilde gözükmekte. Bilgisayar veya donanım ayarlarımın hepsi Türkçe'dir. Bir çok defa oyun veya launcher değiştirdim fakat hala aynı sonucu alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhaba, Denetim Masası > Saat, Dil ve Bölge > Bölge ve Dil bölümünden Yönetimsel yazan sekmeye girin. Ardından "Sistem yerel ayarlarını değiştir" kısmına girin "Geçerli sistem yerel ayarı" kısmını Türkçe yapın, SA-MP türkçe karakterleri normalde desteklemediği için Unicode ile aktif edilir. Bazı bilgisayarlarda bu aktif değildir sizin yapmanız gerekir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 14:03
Köken Amerika
Popülerlik 56
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 21:25
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 25
Paddy Blaze Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 01:34
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 19
Bölüm kurallarını okuyun ve sorununuz devam ediyorsa şablona uygun/nizami konu oluşturun. @screwia

Bölüm Kuralları

• Konu içerisinde detaylı anlatım ve soruna sebep olabilecek aklınızda kalan işlemler. (GTA ile ilgiliyse en son yüklediğiniz moddan sonra olmuştur gibi, bunu belirtmeniz daha yararlı olacaktır.)
  • Sorunla ilgili detaylı bilgi, aldığınız crash veyahutta verilen hatayı baştan söylemek ve bildirmek.
  • Daha öncesinde aynı konuyla alakalı konu açılmış mı? Bunu araştırıp konu açmanız gerekiyor. Aynı sorunu yaşayan başkası da olmuş olabilir ve bu çözüldüyse öncelikle o konuya ulaşıp çözümü deneyin ve işe yaramazsa aynı konuyu açabilirsiniz.
  • Sorunu destekleyecek görseller ve video kaydı fazlasıyla iş görecektir, sorunu rahat bir şekilde insanların anlamasını sağlayabilirsiniz.
  • Detaylı bilgi verilmeden ve şablon kullanılmadan açılan konular arşive alınacaktır, tek cümle yazmak yerine sorunu detaylıca açıklayın.
  • Teknik Destek konusu oluşturmadan önce bu konuyu incelemeniz gerekmektedir.

Şablon

Kod [Seç]

[b]Sorununuzun detaylı açıklaması:[/b]
[b]Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: [/b]
[b]Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:[/b]
[b]İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):[/b]
[b]Denediğiniz çözüm yolları:[/b]
[b]Ek açıklama:[/b]