Barry_London- DM, MG, yönetimi kandırmaya çalışmak

Başlatan ROLLXN, 30.08.2021 22:54

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Eklemek istiyorum arkadaşlara arkadaşım /do üzerinden "Adamın üzerinde veya motorda bir yama vb görünüyormu" diye soruyor arkadaşlar hiç birşey yazmadan kaçıp gidiyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Gain06 - 31.08.2021 20:07
Öncelikle selamlar, arkadaşlar ben Buffalo bölgesinden geçtiğim sırada araçtaki kişiler beni bölgeme kadar kovaladı buna itraaz edicek kadar düşük insanlar olduklarını düşünmüyorum. Bölgemizden iki kere geçtiler ve arkasından gittim "Arkadaşlar ile aktif bir savaş durumundayız Buffalo bölgesinden geçen sivil insanların sırf karakteri zenci diye vurduğunuzu unutmayın" savunmam bu kadar sonuçlanabilir @yutoalpha

knk kovalasam arkamda olmazsın, tesadüfen geçiyorum. "/do" olayına gelirsek altımda araba var?  :garip: Söyleyecek başka bir yalan bulmalısın.  :D :D

Ekstra yönetimi kandırmaktan da şikayet açıyorum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Açabilirsin kimseyi kandırdığım yok, yönetim kararı rolden kaçmaktan şikayet açacağım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Gain06 - 01.09.2021 00:30
Açabilirsin kimseyi kandırdığım yok, yönetim kararı rolden kaçmaktan şikayet açacağım.

Kanıtın varsa aç, loglarımda öyle bir chatlog bile yok  :D :D :D

Ekstra loglarımı kontrol ederseniz her şey açıklığa kavuşur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Körmüsün kör taklidimi yapıyorsun chatlog'u okumuyormusun bilader. Bu oyunu OOC kafayla oynarsan yarın birgün kafana sıkarsın kanka. En ufak şeyden açık aramaya çalışıyorsun çocuk gibisiniz. Biraz olgunlaşın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
"Körmüsün kör taklidimi yapıyorsun chatlog'u okumuyormusun bilader." Öncelikle "müsün" ayrı knk, attığın fake chatloglu kanıttan aldım.
Motorun üzerine oturma emotesi vermiş arkadaş, altımda Sultan var.

Gözlerinde problem vardır diye resimin boyutunu büyültüp atıyorum.

ss ile tek uyuşan şey oradan geçmem  :D :D

Yalan söylemek yakışmıyor knk

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Yazı tiplerini uyduramamışsın knk, arada dağlar kadar fark var.  ;)  :D :D :D :D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ROLLXN - 01.09.2021 00:52

Yazı tiplerini uyduramamışsın knk, arada dağlar kadar fark var.  ;)  :D :D :D :D
kanka font diye mod var kankaaaaaaaa atınca yazı fontu değişiyor dalgamı geçiyorsun sadece orasımı değişik ss e bir bak para birimi yazısından tut alttaki Idlewood yazısı bile açık aramaya çalışma kenksssssss mucks :garip:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Gain06 - 01.09.2021 07:35
Alıntı yapılan: ROLLXN - 01.09.2021 00:52

kanka font diye mod var kankaaaaaaaa atınca yazı fontu değişiyor dalgamı geçiyorsun sadece orasımı değişik ss e bir bak para birimi yazısından tut alttaki Idlewood yazısı bile açık aramaya çalışma kenksssssss mucks :garip:

Knk senın acıgını nıye arayayım her sey ortada zaten  :D Farklı rol ile sıyrılmaya calısıon ama olmuyo o motor emotesi bozmus knk   ::)

Neyse daha fazla uzatmayalim, sonuclansın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24