Skin Bağışlama

Başlatan Sullivan, 10.09.2021 21:24

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.06.2026 09:42
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2025 19:18
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Öncelikle selamlar, herkese iyi oyunlar&iyi forumlar dilerim.

Biliyorsunuz ki çoğu oyuncu binco'a  daha fazla skin eklenmesi için AR-GE açmakta.

Bunun yerine sunucuya skin bağışlama sistemi gelebilir. Karakter değiştiren, modeli artık kullanmayacak olan kişiler skinlerini bağışlayabilir. Bağışlama karşılığında skinlerinin 3/1 kısmını alabilirler. Binco'da /satinal yapıldığında bağışlanan skinler kısmından bağışlanan skinlere ulaşılabilir.

Bizzat yararlı olacağını düşündüm, fikirlerinize saygı duyarım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ekstradan da banlanan kişilerin skinleri de bu bağışlanan skinler kısmına eklenirse hoş olur, destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 09:23
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 26
Alıntı yapılan: sp00nface - 10.09.2021 22:09
Ekstradan da banlanan kişilerin skinleri de bu bağışlanan skinler kısmına eklenirse hoş olur, destekliyorum.

Çok mantıklı destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Birinin platformdan yasaklanmış olması, para vererek aldığı bir hizmetin tüm kullanıcılara açık hale gelmesini sağlamamalı. Bu durumu desteklemiyorum. Onun dışında fikir güzel.

Myoong Yoon Lv.71
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.09.2025 23:14
Birlik Sivil
Köken GuneyKore
Popülerlik 62
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.04.2024 01:34
Birlik Sivil
Köken GuneyKore
Popülerlik 5
Yasaklanan kişiler platformda bulunmuyor olsa bile onların skinini kullanabilmek için izin almak gerekiyor, yani yönetim bu konu da bu kadar titiz davranıyorken onca para verilen skinlerin herkese açık hale getirileceğini sanmıyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Serenity_ - 11.09.2021 01:10
Yasaklanan kişiler platformda bulunmuyor olsa bile onların skinini kullanabilmek için izin almak gerekiyor, yani yönetim bu konu da bu kadar titiz davranıyorken onca para verilen skinlerin herkese açık hale getirileceğini sanmıyorum.

Alıntı yapılan: Diversa - 11.09.2021 00:30

Birinin platformdan yasaklanmış olması, para vererek aldığı bir hizmetin tüm kullanıcılara açık hale gelmesini sağlamamalı. Bu durumu desteklemiyorum. Onun dışında fikir güzel.
Aslında haklısınız fakat bu kişilerin skinleri boş boş cache dosyasında duracağına böyle değerlendirilebilir diye düşünmüştüm.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

:sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Platforumdan yasaklanan kişilerin skinleri binco'a kesinlikle yüklenmemeli, onun dışında bağış olabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2024 21:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Bağışı desteklemiyorum, benim için Binco'daki skinler gayet yeterli, her skin değiştirecek kişi bağış yaptırırsa bir süre sonra Binco'da bulunan skinler gerçekten çok fazla olacak ve bağışlanan skinler HQ olduğu için birçok oyuncuda fps drop, takılmalar tarzı şeylere yol açacak.

Mateo Rivera Lv.45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.05.2026 19:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Desteklemiyorum, etrafın özel skin tarzı çeşitli, bin bir tür skin dolmasına karşıyım, ne kadar LQ olsa bile. Zaten donate skin attıran çoğu kişinin skin'inindeki renkler yeterince göz yakıyor.

Yukarıdaki ban'lanan oyuncuların skin'i hakkındaki konuya da aşırı karşıyım, millet emekle gidip kara kaşını, kara gözünü ince detaylara kadar çiziyor & çizdirtiyor ve bizler izin almadan, beş kuruş ödemeden kullanacak mıyız?

Konuyu komple desteklemiyorum.