Gerçek aşka inanır mısınız?

Başlatan roosevelt, 02.10.2021 19:01

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.06.2025 21:27
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2023 19:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.01.2023 15:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
aşk yalan, dostluklar sahte, tek gerçek ölüm

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.01.2026 11:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Çok sevdiğim bir şairin sözünü bırakıyorum buraya; "Para bitti, aşk bitti. Kızlar evine gitti"

[spoiler]
[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Aşk yoktur, çekicilik vardır. Karşı cinsten ya da kendi cinsinden hoşlanıyorsan bunun tek sebebi onu çekici bulmandır. Hiçbir insan başka bir insanla sonsuza kadar yaşamak istemez, sıkılır, doğasında vardır çünkü. En yakın arkadaşlar bile bir noktadan sonra birbirinden soğuyup ayrılabiliyor hadi onu geçtim ailelerin bile iç içe sorunları olabiliyor, yeri geliyor ailesinden sıkılıp tek yaşamak isteyenler bile oluyor.

Kısacası, insanoğlu aynı kişiyle sonsuza kadar yaşayamayacağı için mutlaka bir gün sıkılacak ve o "AŞK" denilen illet bitecektir. Maalesef böyle, ha ben çok iyi bağlanırım asla bırakmam diyorsanız ayrı ama siz bırakmasanız bile karşı taraf bırakıyor.   :colt: :)

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bir kere gelip,nasıl gittiğini anlayamadığımız olay. Herkese bol şans!   :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2024 21:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
bu konuyu açmamın üzerinden 1 ay geçmiş. benim için çok şeyi değiştiren bir ay olduğunu söyleyebilirim. bu bir ayda aşkın tanımı benim için tamamen değişti. artık aşkı bir uyuşturucu olarak görüyorum, ilk etkilerini hissettirmeye başladığında her şeyin senin kontrolün altında olduğunu sanıyorsun. tehlikeleri görmezden geliyorsun. vakit geçiyor, ikinci kez... üçünkü kez... en sonunda kendini o uyuşturucuya bağlanmış halde buluyorsun. onsuz geçen her saniye içindeki o sinir bozucu boşluk hissini yaşıyorsun. onu bir an bile kaybedeceğini hissettiğinde duvarlar üzerine üzerine gelmeye başlıyor, gözlerin kararıyor. bırakmak için çabalıyorsun, ama beceremiyorsun. işin sonuna geldiğinde tüm hayatının ona bağımlı olduğunu fark ediyorsun ve bundan kurtulamayacağını bildiğin için bununla yaşamayı öğrenmeye başlıyorsun.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.10.2024 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 56
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.02.2023 19:58
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 05:45