Balık-Kamyon !

Başlatan emirhantuncer02, 09.10.2021 00:17

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.07.2024 16:47
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Selamlar, Öncelikle bütün Vice[Roleplay] Yönetim kadrosuna İyi Görevler Dileyerek söze başlıyorum ;

Alıntı
Öncelikle, Eskiden kamyon ve balıkçılık yapılıyordu, artık balıkçılık fiyatı düşük olduğu için yapılmamayı tercih ediliyor, Kamyon/Balık fiyatlarına bir ayarlama gelebilir veyatta diğer meslekler pasif halden yani oyuncuların kullanmadığı halden aktif hale geçirilmeye çalışılabilir, diğer mesleklere fiyat düzenlemesi getirilmez ise, Kullanılmayan meslekler kaldırılabilir, Dediğim gibi Kamyon Ve Balık hakkında önemli bir fiyat arttırması/azalması getirilebilir Ve şöyle bir şey daha eklemek istiyorum balıkçılığın fiyatı insanları trucker'dan fazla ayırmıcak şekilde arttırılabilir ki, İki meslekte kullanılsın.
İyi Forumlar Vice !  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yaklaşık bir yıl önceye kadar güzelce balık kasılıyordu, insanlara tatmin edici bir fiyatta veriyordu. Üstüne üstlük insanlar bir arada olduğu için sohbet rolleri de dönüyordu. Şimdi maalesef öyle bir rol dönmüyor, insanlar balık yerine trucker tercih ediyor, hızlı para kasacağım diye Non RP Driving yapıyor. Oyuncular eziliyor..

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 05:45
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 75
Trucker hakkında uzun bir süre update gelmemeli, verdiği para ve rotalar tatmin edici.
Fakat balık mesleğinin acilen saatlik sınırı kaldırılıp ya da yükseltilip verdiği kazanç yükseltilmeli.

Khani Vora Lv.35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.04.2025 21:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Balıkçılık gelirlerinin artması şart.

Sean Ramsey Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 23:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Balık fiyatlarının en azından eskiye yakın bir şekilde arttırılması tek çözüm yolu gibi, yukarıda da dendiği gibi hem tatmin edici bir fiyat hemde meslek yaparken tatlı roller dönmesi hoş oluyordu.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:53
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 66
Aren Babayan Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 22:03
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 01:27
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
balıkçıları küstürmeyelim hamsileri gürcistana kaçırmayalım fiyatları tatmin edici seviyelere çekelim ltfn

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2026 15:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 78
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.03.2026 02:00
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 15:16
Köken Izlanda
Popülerlik 71
Eddie Goff Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.07.2025 20:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Andy Wills Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2025 21:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Balıkçılık konusundaki yorumlara katılıyor ve destekliyorum. Artık balık tutanlar genelde oyuna yeni başlayan ve ehliyet, telefon gibi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için mecburen balık tutan oyuncular oluyor. Onlar da robot gibi balık tutmaya devam ettiklerinden role girmeye çalıştığımızda cevap vermiyor. Bana kalırsa fiyatların düzenlenmesiyle birlikte tekne balıkçılığına da bir farklılık gelmeli. İskelede zaten oltayla balık tutuyoruz. Dinghy (bot) küçük olduğu için yine oltayla tutulsun ancak Reefer için ağ atma gibi ayrı bir sistem getirilebilir, koskoca balıkçı teknesinde sadece olta sallayabilmek bana saçma geliyor. Ağ atma sistemi gelmeyecekse bile o zaman her türlü teknede olta sallayabilelim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Lütfen yönetim bi el atsın yaniiii.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Tyriss - 09.10.2021 10:59
Yaklaşık bir yıl önceye kadar güzelce balık kasılıyordu, insanlara tatmin edici bir fiyatta veriyordu. Üstüne üstlük insanlar bir arada olduğu için sohbet rolleri de dönüyordu. Şimdi maalesef öyle bir rol dönmüyor, insanlar balık yerine trucker tercih ediyor, hızlı para kasacağım diye Non RP Driving yapıyor. Oyuncular eziliyor..