Yan şehirler hakkında.

Başlatan KSZ, 21.10.2021 01:09

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2024 17:35
Birlik Kharashvili
Köken Amerika
Popülerlik 19
Destekliyorum. @KSZ 'nin saydıklarına (Market, tamirci vb.) ek olarak benzinlikleri de tavsiye ediyorum.

Audra Pena Lv.65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 18.05.2025 03:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 49
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Alas - 21.10.2021 01:29
Doğru tespit, özellikle bizim rol yaptığımız konseptte sıklıkla ihtiyaç oluyor. Bunu firma ile karşılıyoruz, eklenmeli.

Destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.11.2025 23:19
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.07.2025 00:33
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.05.2025 22:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Konuyu destekliyorum, eğer bu imkanlar sağlanırsa yan şehirlerde farklı çeşit birlikler bile açılabilir. Birkaç tamircinin, benzinliğin, yemek yeme yerlerinin zararı olmayacağını düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 21:09
Köken Amerika
Popülerlik 77
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 22:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.04.2024 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum. Özellikle mafya türü birlikler için San Fierro ve Las Venturas şehirlerinde çok güzel rol alanları var. Tamamen role açılmasa bile o şehirleri tercih edenler için bir iki noktaya market, benzinlik ve tamirci eklenirse çok iyi olabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 15:16
Köken Izlanda
Popülerlik 71
Eddie Goff Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.07.2025 20:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Andy Wills Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2025 21:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum.
Benzer bir argeyi kasabalar için açmayı düşünüyordum. Yan şehirlerle birlikte rol dönen bazı kasabalara canlılık getirilmesi gerekli diye düşünüyorum. Mesela ben Palomino'da rol yapan oyuncular arasındayım, burada banka var ancak sigara, deodorant gibi şeyler alabileceğimiz bir market yok. Kendimiz işyerimize market interioru koyduğumuz zamanda da alışveriş yapılamıyormuş diye biliyorum. Dillimore kasabasında benzinlik, market, tamirhane her şey bulunuyor. Her yerde tamirhane olması tamirci rollerini baltalayacağı için en azından her kasabaya birer market koyulsa güzel olur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2024 00:42
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2023 13:14
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 43
Mia Oxen Lv.7
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.07.2022 04:29
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 5
Kiwa Keira Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.02.2022 19:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Çok mantıklı ve doğru bir karar, oyuncular içinde rahat olacaktır bazı şeyler. Destekliyorummmm

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.01.2026 15:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2023 23:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Market, benzinlik, atm gibi yerlerin eklenmesi güzel olur zaten zor bir sey de değildir diye düsünüyorum.

Destekledim.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 22:34
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Sashigrey - 21.10.2021 10:07
Destekliyorum.
Benzer bir argeyi kasabalar için açmayı düşünüyordum. Yan şehirlerle birlikte rol dönen bazı kasabalara canlılık getirilmesi gerekli diye düşünüyorum. Mesela ben Palomino'da rol yapan oyuncular arasındayım, burada banka var ancak sigara, deodorant gibi şeyler alabileceğimiz bir market yok. Kendimiz işyerimize market interioru koyduğumuz zamanda da alışveriş yapılamıyormuş diye biliyorum. Dillimore kasabasında benzinlik, market, tamirhane her şey bulunuyor. Her yerde tamirhane olması tamirci rollerini baltalayacağı için en azından her kasabaya birer market koyulsa güzel olur.
Bu konuda IC meclise rolü yapılmıştı aslında, https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=107142.0 kasabadaki süreçler IC ilerleyecek/ilerliyor diye düşünüyorum. Palominodaki sıkıntıları saptamıştık. Temel ihtiyaç eksikliğini falan.

ARGE gelirsek diğer şehirler Vice belediyesine bağlı değil, ondan ARGE ile eklenmesini doğru buluyorum, destekliyorum. Belli başlı bölgelere market, benzinlik, tamirhane noktaları eklenebilir. ATM eklenirse de çok ama çok nadir eklenmeli. Çünkü banka Vice Bank, diğer şehirlerde fazla ATM'si bulunmaması gerekiyor. Global bir banka şirketi değil sonuçta.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.08.2022 21:45
Köken Rusya
Popülerlik 5
Güzel bir konu, mantıklı. O zaman bu konuyu ihtiyaçlar ve konum bildirme konusu olarak devam ettirelim.

Yan şehirlerin içindeki bazı benzinlikler, bazı marketler aktif edilecek. Flaviano ve map ekibini darlayabilirsem yakın zamanda olmasa da yol kenarlarına küçük barlar, han mantığında moteller aktif edilebilir. Bunun dışında yan şehirlerdeki ATM'ler ve Ufo bar gibi ikonik mekanların pozisyonlarını alıp bu konu altından atabilirsiniz. Bu mekanların sahipleri henüz olmayacaktır ama ileride satışa çıkarılabilir.

Hepsinin dışında, yan şehirlerde "yatırım" mantığında kişisel bir fikrim var, geliştirme ekibine düzgün bir zamanda sunabilirsem yan şehirler ile ticaretle ilgili güncellemeler yaz dönemine doğru gelebilir. (Bölge sistemi gibi düşünün, tek farkı yatırım yapılabilir ve sadece yasal şirketlerle ilişkili kişiler yapabilir.)