Motosiklet Kulübü İçin Telsiz Sistemi

Başlatan gunesilhan9, 22.10.2021 13:03

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.10.2025 00:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: hollycrap - 30.10.2021 13:26
Telsizden retarted konuşmalar, saçma sapan OOC dalgalar olacak. Bir  yere girildiğinde "/telsiz alo sura gelın benı sıkıstırdılar" görülecek, bu da insanın gülmesine sebep olacak.
Desteklemiyorum.

Değerli yorumun için teşekkür ederim ancak içimden bir ses bu yorumu karakterlerimizin oyun içinde yaşamış olduğu OOC tartışmadan ötürü yazmış olduğunu düşünüyorum. Öyle değilse affola.

Gelgelelim "OOC dalga" diye tabir ettiğin şeye. Telsiz toplu haberleşme cihazıdır. Tabi ki gerekirse destek çağırmak için, gerekirse de toplu iletişim için kullanılır. Telsiz rolünün MC birliklerinde NON-RP durumu yoktur. IRL'de de kullanılan bir sistemdir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: hollycrap - 30.10.2021 13:26
Telsizden retarted konuşmalar, saçma sapan OOC dalgalar olacak. Bir  yere girildiğinde "/telsiz alo sura gelın benı sıkıstırdılar" görülecek, bu da insanın gülmesine sebep olacak.
Desteklemiyorum.

Pekala, biz alamıyorsak bütün telsizler kaldırılsın o zaman. Retarded rp yi yapacak olan sadece biz miyiz? Telsiz konuşmaları zaten loglara düşüyor. Böyle birşey bu zamana kadar yapılmadı, bizden sonra mı yapılacak? Elle tutulur şeyler söyleyelim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 09:23
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 26
Kesinlikle gelmeli, destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
AR-GE aktifliğini koruyor. Daha öncesinde yapılacak denen bir şey için bu kadar beklememeliyiz.

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:27
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Yönetim sesinizi duydu. Bir sonraki güncellemeyle Motorcu birlik türü eklenecek, telsiz kullanma izni verilecek.