The server did'nt Respond. Retrying

Başlatan IŞILDAK, 14.11.2021 14:47

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Merhabalar, Turkcell Superonline internet kullanıcısıyım. Sunucuya giriş yapmaya çalıştığımda böyle diyor ve text'ler yüklenmiyor. Vpn programı açınca öyle erişim sağlayabiliyorum. Bu sadece Vice Rp için değil tüm samp sunuculuarında böyle diyor. Bu hatanın çözümünü bilen arkadaş var mı, yardımcı olursa sevinirim.

https://www.hizliresim.com/fip2mn6 :( :'(

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Hatanın çözümünü bilen arkadaşlar discord üzerinden bana ulaşırsa sevinirim.
Discord: IŞILDAK#5234

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 22:43
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 37
Turkcell Superonline kullanıcıları için üzgünüm fakat hatanın kökeni Superonline'den kaynaklı. Birçok serveri yanıt vermediği için bu hata meydana geliyor. Tek çözümü Superonline müşteri hizmetlerini arayıp IP adresinizi değiştirtip denemek ya da alternatif internet sağlayıcılarına geçiş yapmak.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.04.2022 23:16
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 23
Aynı sorun bende de var superonline kullanıyorum bana ethernet kablosu denmişti fakat ben ethernet kablosu kullanıyorum zaten. Sorunu çözmek için statik ip geçişi sağlanabilir fakat bu da biraz tuzlu aylık 30 TL fiyatı var diye biliyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Modem aç kapat yapıldığında ip adresini değiştiriyor ama statik dns paralı. O sonuç verir mi bilmem. Vpn kullanıyorum ama o bir yere kadar. Bu sorun nasıl çözülür. Sürekli böyle mi devam eder.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.12.2024 23:23
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 24
Bu sorun daha öncedende konusu açılmış bir sorundur, oradaki yorumlara göre bu sorunun çözümü tamamen beklemek ya da modem arayüzüne girip modem güvenlik duvarını kapatıp oyuna vpnsiz bir şekilde girmeyi denemektir. Şahsen bu çözümü ben denedim ve sorun yine çözülmedi yaklaşık 1 yıldır bu sorun ile tepiniyorum. En son çare olarak kendi kendine düzelmesini bekliyorum, VPN olarak WindscribeVPN kullanabilirsin. Onun dışında Uzak doğu ülkelerine bağlatan VPN'leri kullanmamanı tavsiye ederim çünkü en çok gecikme süresini ve lagı o vpnler yaratıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Geçmişte bu tarz bir hata ile karşılaşmıştım ve çözümünü garip bir şekilde şans eseri bulmuştum. İnternet operatöründen kaynaklı SAMP sorunlarında oyuna girerken connecting yazısını gördüğünde direkt olarak ALT+TAB kambinasyonunu uygulayıp oyununu alta al ve hemen tekrar oyuna gel. Bunu birkaç defa oyuna girerken yaptıktan sonra bu sorunu bir daha almamaya başlamıştım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2024 23:28
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 72
Bruce West Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.10.2022 20:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Superonline kullanıyorsunuz, bu sorunun çözümü henüz yok şu an için VPN kullanarak girebilirsiniz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.07.2026 20:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2026 21:53
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.07.2026 21:55
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Turkcell Superonline kullanıcısıyım, gün itibariyle "The server didn't respond. Retrying.." hatasını almaya başladım.

Daha önceki oyuncu desteği taleplerini inceledim, bu hatanın çözümünü hala bulabilmiş değilim. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim, çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2025 20:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 69
Vera Alas Lv.14
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.02.2025 15:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2025 15:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Aynı sorunu dün itibariyle ben de almaya başladım. Yapmadığım şey kalmadı, tek çözümü VPN.