Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan tiphied, 17.11.2021 12:02
Alıntı yapılan: Unexpec0 - 19.06.2022 10:04iyi ilerliyorsunuz bırakın onlar eğlensin toxic olduklarını zannediyorlar ;)
Alıntı yapılan: berkayinho - 19.06.2022 07:10SS'lerde gördüğünüz görüntülerden dolayı kin yapmanızı istemiyorum, rahatsız olan kişiler bana belirtirse diğer SS'lerde kişileri tam olarak gizleyebilirim. Hepinize iyi roller dilerim, oyunu oyunda bırakabilmek dileğiyle. İyi forumlar.
Alıntı yapılan: schurtytheemperor - 19.06.2022 09:55Oyunu o kadar ciddiye almışsınız ki cidden yazık, varsa yoksa oyun başka yapacak bir şeyiniz yok. Dün dost dediğimiz insanlar bugün söver sayar arkadan sallar olmuş, neyse siz sallayın doğrusunuz. Belkide bize sallarken bazı kişilerin takdirini elde edersiniz değil mi? Daha fazla uzatmayacağım, altı üstü bir oyun oynadığınızın farkına varın. Komik oluyorsunuz. Haha atan küçük beyinli arkadaşlarda burada, güzel. :manifdog
Alıntı yapılan: BenJin - 19.06.2022 14:19Katılıyorum, empati yapmanız güzel bir sonuç. İyi roller dilerim :)
Alıntı yapılan: BenJin - 19.06.2022 14:19Alıntı yapılan: schurtytheemperor - 19.06.2022 09:55Oyunu o kadar ciddiye almışsınız ki cidden yazık, varsa yoksa oyun başka yapacak bir şeyiniz yok. Dün dost dediğimiz insanlar bugün söver sayar arkadan sallar olmuş, neyse siz sallayın doğrusunuz. Belkide bize sallarken bazı kişilerin takdirini elde edersiniz değil mi? Daha fazla uzatmayacağım, altı üstü bir oyun oynadığınızın farkına varın. Komik oluyorsunuz. Haha atan küçük beyinli arkadaşlarda burada, güzel. :manifdogKatılıyorum, empati yapmanız güzel bir sonuç. İyi roller dilerim :)