|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Briceson_Ward @night , Joaquin_Shaw @BigDrill Tyrone_Dashawn @Froxy0 Rashad_Winston @Leriwonas Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ernesto Enrique @Ferplex Chris Casillas @MrJoe Gervasio Casillas @meriawam Pedro Rojas @CnrSrl1 Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Alıntı
Deatmatch
Trolling
Oluşum liderine aşağılayıcı rol. {R20)
Chicken Run / Bunny Hop
Mixing.
Emotesiz İşlem.
Yaralı Kural İhlali.
Non-RP.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi akşamlar. Geçtiğimiz saatlerde yeni karakterimle El Corona'da rol yapıyordum. Tyrone Dashawn karakteri Sadler model bir araçla El Corona'da turluyor, gördüğü karakterlere " Arkaya atla, çok sıkıcı herifsin, eğlenelim biraz. " tarzında cümleler kuruyordu. Karakterim yeni ve henüz karakter gelişimi hiç oturmamış olduğundan o karakterden korkup/çekinip karşılık vermedim lakin daha sonra El Corona'da sadece OG karakterlerin girebildiği locaya gittiğini ve o karakterlerin bazılarıyla konuştuğunu gördüm. Ernesto Enrique karakterini de aracın arkasına çağırıyor, reddedilince ise ona birlik liderini aşağılayacak cümleler kuruyordu, bunları aşağıda kanıtlayacağım. Bir brawl rolü başladığını gördüm, koşup brawl rolüne dahil oldum. Tyrone karakterini bir süre kovaladım, kovalarken Bunny Hop yaptığına şahit oldum, ekran görüntüleri aşağıda. Brawl rolü sonucu karakteri yaralıya düşürdüm ve diğer F-13 üyelerini çağırmak için yanlarına koştum. Geldiğimizde Tyrone karakteri yerde yatıyordu, karakterlerimiz yanına gelince bir anda kalkıp " Gidin artık aa! " dedi ve koşmaya başladı. OG karakterlerle Agustin'i yakın tutmak adına tekardan Tyrone karakterini kovalamaya başladım fakat çok geçmeden karakterim vuruldu. Hiç birimizin chatine herhangi bir emote düşmedi. Mixing söz konusu olduğunu düşünüyoruz, PM'den sorduğumuzda onu yolda gördüklerini, kurtarmak için ateş ettiklerini söylemişler... Dört kişi silahlı bir şekilde Sultan'a doluşup El Corona'da mı geziyorlar? Bize pek inandırıcı gelmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler]

Tyrone karakteri set lideri karakteri kışkırtıyor/aşağılayıcı ithamlarda bulunuyor ve kavga başlıyor.

Tyrone karakterini kovalarken Bunny Hop yapıyor(Normalde daha fazla yaptı lakin kovalamacada olduğum için sadece iki tanesini ekran görüntüsü alabildim.)

Tyrone karakterini yaralıya düşürüp defalarca karnını tekmeliyorum.

Emote verilmeden (verilse bile chatimize düşmüyor, düşmek zorunda.) yaralıya düşürülüyoruz.
Ek olarak, Tyrone karakteri arkadaşları tarafından vuruluyor ve OOC sinirine yenik düşüp " BENİ VURDUN, BENİ VURDUN! " tarzında spam textleri atıyor.

Emote vermediklerine dair bir kanıt daha.[/img][/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Olabildiğince şikayet konularından uzak durmaya çalışıyoruz, oluşumu geri aktif hale getirdiğimizden beri adımızın geçtiği ilk şikayet olabilir. Bu tarz durumlar gündelik tabii ki başımıza geliyor lakin yapıcı ve anlayışlı olmaya çalışıyoruz. Profillerini incelediğimde bu arkadaşların art niyetli olduğunu, rol bilgisi eksikliğinden böyle bir hareket yapmadıklarını düşünüyorum. Karakteriyle kurduğu cümleler, tepkiler ve hareketleri realistik değil, troll davranışlar. Gerekli cezayı almalarını rica ediyorum, yeni karakterimle diğer karakterler arasında geçen tatlı rollerin hepsini mahvettiler. Ne yazık ki bu tarz durumlar başımıza gelince rol yapma isteği kalmıyor, oyun oynama şevkimiz kırılıyor.