dün geceden beri buraya atılan yorumları takip ediyorum sadece lol yazıp geçecektim ama yorumları görünce daha fazla dayanamadım. herkes hata yapar önemli olan ders çıkarmak bla bla bla tarzı yorumlar yazılmış. o yorumları atanların yarısı da olaylardan habersizdir zaten. :garip: bu yaptığınızın yanlış ve saygısızca olduğunu size defalarca belirttik, en azından ben less'e defalarca belirttim ki, furkan'ı severdim, sevdiğim için uyarmıştım. siz bu sözde /hatayı/ bir kere yapmadınız, sürekli yeni şeyler yapıp karşımıza çıktınız ki, yanınıza tek başarısı klavyede hızlı yazmak olan çocukları da topladınız. benimle defalarca discord üzerinden iletişime geçtiniz, hiçbirinde geri çevirmedim %90 küfür içerikli, %10 pişmanız muamelesi yapıyordunuz. (her sabah telefonu elime aldığımda küfür ettiğiniz discord bildirimlerini görüyordum) o zamanlarda dedim şimdi de diyorum, yaptığınız şeyin arkasında durun. omurganız olsun, omurgasızlık yapmayın. benim üzerimden gamzeye saldırdınız, onun üzerinden bana saldırdınız. bu konuda başarılı oldunuz tebrikler, ben sizin KraL olduğunuz sanal ortamdan uzaklaştım. çünkü yaptığınız iğrençlikler karşısında artık utanıyordum. ben o zamanlar söylediğim her şeyin noktasına kadar arkasında duruyorum, söylediklerimin hiçbiri lafta kalmayacak. umarım sende söylediklerinin arkasında durursun demek isterdim mustafacım ama gördüğüm kadarıyla duramuyorsun. elbet bir gün benim yolum sizin olduğunuz şehre düşecek ve ben size ulaşacağım. $aNaL MaFia $aTo, lol.
yazdıklarınızın da hepsi samimiyetsizlik kokuyor, başı boş kalan köpek sürüsünden farkınız yok, sadece kendinize yeni bir kulübe arıyorsunuz.