Sicili Calculus kitabı kadar kabarık olanların platformdan uzaklaştırılması?

Başlatan zift in kift, 01.01.2022 19:12

« önceki - sonraki »
Nuzgar Kosh Lv.44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.11.2023 19:48
Birlik VAGOS MC
Köken Gurcistan
Popülerlik 72
Ellie Cruze Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.09.2023 00:39
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 24
Hatayı 1-2 kere yaparsın, ama daha fazlasına tolerans uygulanmamalı. Eğer birisi aynı OOC sicili tekrar tekrar işlemişse ki başımıza gelen en büyük örnekler DM-RK vb. gibi sicillere hiç tolerans gösterilmemeli. Özellikle kasıtlı hileden banlanan kişilere niye 2. bir şans veriliyor hala daha anlamış değilim.

Ray Gallo Lv.66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 13:08
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2026 14:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2022 20:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: bakhtiyar - 03.01.2022 16:19
Alıntı yapılan: Metinnn - 03.01.2022 15:00
@bakhtiyar başkan ne diyo bunlar  :D
Tam adamına sordun sen de
valla sağ sol meleklerim bile benim deftere bu kadar günah sevap yazmadı, helal olsun

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 22:34
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 01:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 15:44
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 56
Sue Silva Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.01.2024 00:51
Birlik Sivil
Köken Polonya
Popülerlik 5
Dubon Laon Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.05.2026 13:26
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
Bence de öyle iki adet sicilim var ve iki adet olmasına rağmen profilimde gözükmesinden utanıyorum. Adamların sicili destan olmuş, almış başını gidiyor ve hala da ceza almaya devam ediyorlar bence bunun üzerine bir ekip kurulabilir. Sicili kabarık olan kullanıcılarla bire bir iletişimde olurlar tavırlara göre yasaklamalar yapılabilir. :o

Yukarıda bir arkadaşın yorumunu okudum arkadaşa katılıyorum. İlk zamanlar alışma ve öğrenme zamanı olarak tolere edilebilir, ancak şuanda da bir çok örnek verebileceğim kullanıcılar sunucuya gayet hakim oldukları halde ihlal yapmaya devam ediyor ve yeni başlayan oyuncularla karşılaştıklarında kötü bir izlenim bırakıyor, yeni öğrenen arkadaşlara da bu ihlalli rol yansıyor ve parazit gibi çoğalıyor, dur durak bilmiyor. Bunun önüne geçilmesi için 10 level ideal bence, 10 level üstü devamlı ceza alan oyuncular yasaklanmalı. (10 levele kadar bir oyuncu hiç bir şey öğrenmeden geliyorsa zaten yasaklanmalı bence.)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2023 11:56
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2022 22:32
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Xuan Thanh Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2022 18:05
Birlik Sivil
Köken Vietnam
Popülerlik 5
Bunu bende düşünüyordum konuya yeni rastladım, adamın sicili padişah fermanı gibi ama hala sunucuda barınabiliyor... Buna caydırıcı bir çözüm bulunursa iyi olur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Probationa girmemiş oyuncuların, yüz kızartıcı suçları kalabalık olmadığı sürece yasaklanmasının taraftarı değilim. Alt taraf rol yapıyoruz, bu parazit olarak bahsettiğimiz oyuncular rolümüzü baltalasa bile alt tarafı o anlık rol zevkimiz gidiyor ve sinirleniyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun bir daha Vice Roleplay oynayamamasını doğru bulmuyorum. Söylediğim gibi probationda olmaması ve ooc sicilinin yüz kızartıcı suçlardan ibaret olmadığı sürece banlanmalarına karşıyım. Biraz chill.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.02.2025 22:07
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2024 22:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Oyun oynuyoruz ve bu oyunda verilen cezalar isteyerek veya istemeyerek yapılan hataların tekrar edilme ihtimalini minimuma indirmek için veriliyor. Bir yıldır oynayan ortalama bir roleplay oyuncusunun günde saatlerini buraya ayırdığını varsayarsak ufak hatalar yapıp hapse girmesi bence gayet normal. Eğer siz saatlerinizi ayırıp girmiyorsanız bu sizin iyi bir roleplay oyuncusu olduğunuzu gösterir ama onun kötü bir oyuncu olduğunu söylemek biraz iddialı olur.

Zaten saatlerinin çoğu Vice şehrinden çok OOC hapiste geçen bunu alışkanlık edinmiş ve platforma kazandırılması güç arkadaşlarımızı platformdan uzaklaştırıyoruz, o farklı bir durum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Gaki - 07.01.2022 02:11
Probationa girmemiş oyuncuların, yüz kızartıcı suçları kalabalık olmadığı sürece yasaklanmasının taraftarı değilim. Alt taraf rol yapıyoruz, bu parazit olarak bahsettiğimiz oyuncular rolümüzü baltalasa bile alt tarafı o anlık rol zevkimiz gidiyor ve sinirleniyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun bir daha Vice Roleplay oynayamamasını doğru bulmuyorum. Söylediğim gibi probationda olmaması ve ooc sicilinin yüz kızartıcı suçlardan ibaret olmadığı sürece banlanmalarına karşıyım. Biraz chill.

Aslında söylediğin gibi bu parazit olarak bahsettiğim insanların "bir daha Vice Roleplay" oynayamamasından bahsediyordum. Ancak yasaklanan kişinin ikinci bir forum hesabıyla devam etmesine izin veriliyor bunun üstünde her yıl ban afları yapılıyor. Bundan fazla toleransa gerek yok, kitlenin biraz daha iyiye gitmesi açısından bahsettiğim kişilerin hâla yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Ufak ve fazla cezalar belki gözardı edilebilir ancak bir insanın beşten fazla DMden veya MGden cezalandırıldığını görmek onun, bundan caymayacağını anlamak için yeterlidir diye düşünüyorum.