skinin default ismi

Başlatan pashanim, 21.03.2022 19:18

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2026 23:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

bu skinin default ismi nedir acaba?

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
yada bu skinin txd ve dff dosyalarına nasıl erişebilirim?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Selam, özel olarak sunucuya yükletilen skinlere erişiminiz bulunmuyor. Eğer paylaşılmış ise çeşitli VK adreslerine bakabilirsin.

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Tyriss - 21.03.2022 20:11
Selam, özel olarak sunucuya yükletilen skinlere erişiminiz bulunmuyor. Eğer paylaşılmış ise çeşitli VK adreslerine bakabilirsin.

merhaba. bu skinin özel olarak yükletildiğini sanmıyorum. çünkü direkt oyuna girişte skin seçme aşamasında seçtim. yani büyük ihtimalle global bir skin. eğer skinin dosyaları paylaşılmıyorsa skinin default ismini öğrensem de olur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 05:45
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: Sharingan - 21.03.2022 20:17

merhaba. bu skinin özel olarak yükletildiğini sanmıyorum. çünkü direkt oyuna girişte skin seçme aşamasında seçtim. yani büyük ihtimalle global bir skin. eğer skinin dosyaları paylaşılmıyorsa skinin default ismini öğrensem de olur.
oyunun kendi modeli değil, tasarlanmış bir model, adını bulamazsin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Sharingan - 21.03.2022 20:17

Default GTA skinleri dışındaki skinlerin ismini öğrenmezsin, sadece bu skini CODSMP ile cache'den miningleyebilirsiniz. Cache Mining yasak olsa da, bu binco skini için ne kadar geçerli bilmiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.02.2026 15:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44