Ben de cevaplarınızı tek tek cevaplayayım.
1. yanıta cevap olarak: Olayı iki kişi yapıyoruz, ve iki kişi olarak bitiriyoruz. Bunun anlaşılmaması biraz garip olmuş ama neyse.
2. yanıta cevap olarak: Ekibin illegal kısmının yaptığı bu işlerde ortak belirlediğimiz noktalar ve taktikler var, bunları sürekli her kaçışta telsiz veya telefon üzerinden bildirmiyoruz. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor zaten, kaçılan yere göre konumlanıyoruz. O nokta da kullandıklarımızdan birisi, araçların rahat geçemeyip motorların rahat geçtiği bir nokta bu sebeple seçildi.
Bu yapılan bir ihlal değil, kaçtığımız zaman paketleri satamıyoruz zaten, bize tek getirisi polislerden kaçmamız. Belirttiğim gibi de VCPD'e karşı kurallar kısmındaki kovalamacaya dahil olma olayı zaten yok, kovalamacanın son kısmında arkadaşım beni kaçırıyor olay bu, herhangi bir şekilde ekip araçlarına müdahale edilmiyor.
3. yanıta cevap olarak: Video kaydının hemen bittiğini düşünmüyorum, devamı vardır. Devamını atarsanız bize daha iyi bir yol açarsınız.
Oynadığım oyun ENB'li olursa 1gb filan oluyor, ve OOC kin tutucak kadar bu durumlara düşmedik. Zeka dolu hamleler yaptığımız doğrudur, ama bu kuralları ihlal eden hamleler değildir. Ama tabikide şikayet açmak en doğal hakkınızdır.