IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar

Başlatan Voilancy, 22.05.2022 08:28

« önceki - sonraki »
Gene Huff Lv.45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2025 12:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.09.2025 11:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Açıkçası realist değil ve herkes barbie bebekler gibi duruyor, gerçek hayatta bu tarz şeyler ancak plastik cerrahi operasyonlarla oluyor. Günümüzde de ne kadar sağlıksız olduğuna şahit olduk, herkesin karizmatik, güzel, kusursuz olmasına hiçbir şey demiyorum, geneli böyle. Bu bir oyun belki ama realist durmuyor, boyutlar da büyük. IMVU'nun bana kalırsa olmaması daha iyi, bu oyunun olayı zaten default olması, yine custom headler olsun ama herkes barbie gibi takılmasın. Çirkin, kalitesiz, HD olmayan skinler görmek realist açıdan inanıyorum ki daha iyi, güzel olacaksa bile low olmalı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
imvu skinini hoş sanıpta yükletenler varsa yazık vallah benim hoşuma gitmiyor çok kötü ve iğrenç gözüküyor sampa uyarlı bir şey değil bu imvu artık anlayın  :garip:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.02.2023 12:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Willy John Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Dean Shall Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
parlayıp parlamamasının sebebi imvudan skin için çekilen materyalle hiç gram alakası yok ekstrem durumlar haricinde, vertex başına üzerine düşen gölge ve aydınlatma ayarlarını becerememiştir o skin maker kimin skinini öyle yapmaya becerdiyse sen rahatsız olduysan zaten o kişinin bilgi hakkında hiç konuşmak istemiyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2024 21:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
yukarıda @Linna 'nın da dediği gibi skini olan insanların farklı bir oynayış tarzına geçmesi gerçekten gülünç kaçıyor. İnsanların IMVU skin yükletmelerine bir şey diyemiyoruz, karşıyız ama elimizden bir şey gelmiyor. Yüklettikten sonra sanki birden bire yücelmiş tarza geçmeleri komik kaçıyor gerçekten.
Rol yapsan iki satır chat dökemeyecek insanların imvu skini yükletince sanki yüce bir varlıkmış gibi davranmaları gerçekten yoruyor insanı.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.09.2024 02:05
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 63
Yani bu kadar güzel olmak istiyorsanız daha farklı şeylere yönelebilirsiniz. IMVU skinlere baktığımda ciddi anlamda gerçekten skinlerde kusur yok. Yani biraz daha gerçekçi skinler yaptırsanız ne olur ki? Karakterlerin yüzünde bir çil, bir sivilce, bir leke hiçbir şey yok hepsi melek. Vice cennet sanki kızları melek olarak takılıyor. Bana açıkcası çok saçma geliyor. Roleplay yapıyoruz, arkadaşların yukarıda da bahsettiği gibi IMVU veya SIMS oynamıyoruz. Bence IMVU ve benzeri tüm skinler silinip yasaklanmalı roleplay kurallarını ihlal etmektedir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
arkadaşlar.

imvu çok iyi bir şey.

lütfen kıskanmayın.

(ayrıca yeni yükleteceğim skin ektedir. inanmayacaksınız ama skin 205kb :) demek ki isteyince oluyormuş. @renaxthefinest yaptı...! buskinleçokgüzel rolleryapmayıdüşünü yorum......!!!! üstelik color mod ve enb priv, istemeyin... :d )

[spoiler][/spoiler]

lütfen bizi rahat bırakın. kıskanmayın. bu bir hayat tarzı. yaşam stili. özgür irade. hür yaşam ve özgürlükçü laik düşünce yapısı. karışmayın. skinleriniz kötü. bizim çok iyi.

tesekurler.

ayrıca @Linna'yı kınıyorum. benimle oyun oynayacaksanız fanlarınız 395 kmh ile dönmek zorunda. fps değeriniz düşecek. iyi rolcüyüm, buna katlanın. size görüntü şöleni sunuyorum. nankörlük etmeyin!

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@renaxthefinest bu ve bunun gibi arkadaslar para kazanmamalı diyecegim de cok iyi olmus. Imvu skin attırırım artık, ellerine saglik dostum bu arada colormod , enb'lerin dosyalari bende var. İsteyene dosyalarini atarim, cok ıyı  skın olmus

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.01.2026 01:09
Köken Amerika
Popülerlik 39
Joe Gallo Lv.33
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.11.2025 23:49
Birlik Cordizelli
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hocam imvu skinler dersek çok geniş bir çerçeveden bakıyoruz. İmvu girl skinler bence eklenmemeli. Birde oyunun temasını bozmayan ve imvu olduğunu bile hissettirmeyen basit samp texture'ü gibi diyebileceğimiz imvu skinler var. Bunların kullanılmasına karışılmamalı diye düşünüyorum.  :colt:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: aDoSa284 - 28.05.2022 10:37
Hocam imvu skinler dersek çok geniş bir çerçeveden bakıyoruz. İmvu girl skinler bence eklenmemeli. Birde oyunun temasını bozmayan ve imvu olduğunu bile hissettirmeyen basit samp texture'ü gibi diyebileceğimiz imvu skinler var. Bunların kullanılmasına karışılmamalı diye düşünüyorum.  :colt:
imvu skinlerin hepsi yasaklanmalı bro, burası farklı bir platform. Rol akışını çok bozuyor, texture çekecek başka bir yer yok mu? Örneğin ben tişört texturelarımı veya birçok texture'u gerçek kıyafetlerden çekiyorum, Nike , vlone vb ünlenmiş markaları tercih ediyorum. Bunu tercih etmek zor mu? Değil, Imvu'da ne arıyor millet? Aramayın abicim, rol bozuluyor rol. Imvu skını olup iki kelime edemeyen insan var, skin yapımcıları da dahil. Imvu kullanan skin yapımcılarına da bir engel getirilmeli, bu kötü bir olay.