Jax Flemwell | 15 dakika geçmeden oyundan ayrılmak, aktif rolden kaçmak.

Başlatan Avocado, 25.05.2022 19:49

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 18:28
Köken Meksika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 14:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jax Flemwell @KopernikPizzası

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2022 - 19:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 25 Mayıs tarihinde Jax Flemwell karakteri polise ateş açıyor. Karakterim bunu farkedince Huntley'e ateş açıyor ve bozduğu sırada Jax Flemwell oyundan çıkıyor, "/id Jax" yazdığım sırada da oyunda olmadığını görüyorum. Aşağıya bıraktığım fotoğrafta da görebilirsiniz, oyuna geri geldiğini fark edince de PM atıp uzlaşmaya çalışıyorum fakat oyundan çıkmadığını iddia ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[spoiler]

[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Üzerinde bulunan deagle model silahın, rolden kaçtığı için silinmesini talep ediyorum.

Bob Gauthier Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2026 21:37
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2022 22:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhabalar, rusları düşürüp mahalleye kaçtım ardından silahı bırakıp Huntley ile olay yerine bakıyordum arkadaş bana siren bile yakmadı ben zaten Q atıcaktım dediğim gibi noku aradı birliğin üst yönetimden sorabilirsiniz, mahalleye dönmemi istedi silahı motora bırakıp Huntley ile gezintiye çıktım arkadaş bana siren bile yakmadı ben giderken Q attım en doğal hakkım İyi günler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Polislere ateş açtığımı kanıtlarsan güzel olur. Ben ruslara ateş açtım aramızda savaş vardı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 18:28
Köken Meksika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 14:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Yani kendiniz PM atarak "sıkıp geri kaçtım" diyorsunuz bu fotoğraflarda görülüyor. Her halükarda karakteriniz bir çatışmaya giriyor, siz ise 15 dakika geçmeden oyundan çıkmış oluyorsunuz. Yaptığınızı iddia ettiğiniz rolün herhangi bir kaydı var mı?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yaptığmın idda kaydı yok, kaydım olmadığı için sıkma işleminide yapmadım desem kanıtlıyamazsınız?

Bob Gauthier Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2026 21:37
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2022 22:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15