Yüce Türk Ülküsü ve Afgan-Suri-Paki sığınmacıları,

Başlatan Thorin, 02.06.2022 16:45

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.01.2026 16:35
Köken Amerika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.11.2023 14:51
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2023 19:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
tesekkur ederim baskan 🇹🇷🫱🏻‍🫲🏾🇸🇾

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.01.2024 17:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.01.2024 01:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 18:57
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2025 22:16
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
PR'ını yaptığınız adam Ümit Özdağ. Bu adam gibi düşünenlerin mücadelelerini gördük. Yıllardır birikmiş öfkenizi dindiriyorlar, söylemek istediklerinizi söylüyorlar. Onun dışında başka bir icraat yok. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez.

Kağıda bakmadan "vatan, millet, namus, ezan, bayrak" gibi ülkedeki bug kelimeleri kullanıp gaz alma söylemlerini bile beceremeyen; kişisel çıkarını, milletin çıkarından daha üstün görenlerin peşinden gitmeyin.

Vatanımızda imam hatip liseleri artıyor. Meslek, teknik, anadolu ve fen liseleri ise azaltılıyor. Bunun sonucunda da arap tapar, yobaz nesil yetişiyor. Ve bu sığınmacılar İslam inancını benimsedikleri için "din kardeşi" güzellemeleri yaparak bizleri kandırmaya çalışacaklar.

Ayrıca ben seçimin olacağını da zannetmiyorum. Esen kalın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.12.2022 23:12
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 21:49
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.04.2026 14:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: karizmatik devrimci - 25.07.2022 21:00
PR'ını yaptığınız adam Ümit Özdağ. Bu adam gibi düşünenlerin mücadelelerini gördük. Yıllardır birikmiş öfkenizi dindiriyorlar, söylemek istediklerinizi söylüyorlar. Onun dışında başka bir icraat yok. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez.

Kağıda bakmadan "vatan, millet, namus, ezan, bayrak" gibi ülkedeki bug kelimeleri kullanıp gaz alma söylemlerini bile beceremeyen; kişisel çıkarını, milletin çıkarından daha üstün görenlerin peşinden gitmeyin.

Vatanımızda imam hatip liseleri artıyor. Meslek, teknik, anadolu ve fen liseleri ise azaltılıyor. Bunun sonucunda da arap tapar, yobaz nesil yetişiyor. Ve bu sığınmacılar İslam inancını benimsedikleri için "din kardeşi" güzellemeleri yaparak bizleri kandırmaya çalışacaklar.

Ayrıca ben seçimin olacağını da zannetmiyorum. Esen kalın.

Ümit Özdağ isimli siyasetçiyi bir kenara bırakıcak olursak geri kalan düşüncelerinde sana hak veriyorum. Bizi bu tür şeylere alıştırmak için kafamızdan tutup baskı yapma derdindeler. Tanrı sonumuzu hayır eylesin

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Ek olarak şunu da söylemek isterim. Afgan ve Surilerin yanına birde özbek ve türkmen tayfa eklendi.

Ülkeye yasadışı yollardan girip ya da kendilerini öğrenci olarak gösterip kaçak olarak çalışıyorlar. Kendi ülkelerine dolar, euro kaçırıyorlar.

Mesele afgan, suri, arap, siyahi, türkmen, özbek olmaktan çıktı.