VICE Roleplay 22 Yaz Güncellemesi: Ana Başlıklar ve İstekleriniz

Başlatan Manifesto, 11.06.2022 10:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.10.2023 22:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
ASGH aktif hale gelirse süper olur, eski yeride aynı şekilde

Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 14:19
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 17:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Birçok şey yazılmış gördüğüm kadarıyla benimde düşündüklerim bunlara ek olarak;
-) Bana kalırsa hiçbir şekilde hiçbir insan tarafsızız diyemez çünkü bu realistik değildir. Tarafsız olmayı en aza indirilmeye çalışılmasını istiyorum. Objektif bakıyor herkes bunda hiç şüphem yok ama ister istemez her konuda taraflı tutumlar ona göre yapılmış durumlar gerçekleşiyor. Ben yaklaşık bu sunucuda bir buçuk yıldır varım ve ilk zamanlar daha doğrusu bir yıl öncesi benim şahsi düşüncem bunu söylemekten çekinmem belki bu sizler için taraf tutmak değil ancak birçok konu kararlarında belirli yerlere yönelik durumlandırma yapılması keyifsiz kılıyordu(forum veyatta oyunda geçerli) ancak bir yıl önce illegal rol yapmış birisi olarak o zamanlar bu sunucudan oldukça keyif alıyordum. OOC olarak tanıştığım bu oyundan birçok kişi oldu ve bu sanal ortamda en çok sorun çekilen konulardan biri objektif olunmamasıydı. Birçok oyuncu belki bu nedenden dolayı soğuyup oyuna devam etmedi ve bunlardan biride ben oldum, kendimden örnek vermek istiyorum aktif olan karakterimdeki rolleri yaklaşık 4,5 defa bırakıp yeniden başladım. Bunu bana soran insanlar farklı sebepler bilselerde bu yazacaklarımdan dolayıdır. Sürekli tanıtımı kapattım, oyuna girip sadece araç kullandım ve çıktım vesaire bunların sebepleri aslında birden fazla sebep olabiliyor. Rol kilitlenmesi ve eski keyfin , eski rol tadının alınamaması ve de oyuncu olarak bana verilen kararın objektif düşünülmemesinden oluyor. Hala bu bahsettiğim karakterimle devam ediyorum ve sunucuda umarım ve umarım tarafsız(objektif) bir şekilde yorum yapma durumu çok daha gelişir. Tabikide hiçbir zaman perfect bir şey beklenmiyor, bunu gerçek hayatımızda da her zaman objektif şeyler göremeyiz. Ama objektif bakış açısını çok yüksek seviyelerde olmasını diliyorum.   :manifdog :manifdog

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.08.2024 01:20
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.07.2023 00:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.06.2022 19:02
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
V1'den beri 3-4 ay öncesine kadar ara vermeden oynuyordum fakat son zamanlarda biraz uzaklaştım, bunun tabi ki kişisel nedenleri de var ama sunucu ile alakalı olan sıkıntılarım ve gelmesini istediğim yenilikler şu şekilde;

-Oyundaki mal varlığını uzun süre önce grindlayıp kasmış biri olarak sunucu ekonomisinin bozulması ve enflasyonun artması biriktirdiğim paranın artık bir değeri kalmamasını getirdi, geçmişte harcadığım saati şuan harcamış olsam üç-beş katı para kazanabilirdim, dolayısı ile ekonomi düzeltilmeli.

-AFK sistemi artık gelmeli.

-Kasa, market, OOC ücretli sistemler oyun içi sistemlerin önüne geçmeye başladı.

-Her tarafta Imvu ya da Sims'den fırlamış GTASA'nın yapısına aykırı skinler görmemeliyiz LQ ve oyunun doğasına uygun skinler görmeliyiz. (Map ve objeler de aynı şekilde.)

-Sunucuya kayıt ve karakter oluşturma sürecinin çok daha sıkı denetlenmesi gerekiyor ve "enayi" diye nitelendirdiğim, amacı RP yapmak olmayan insanların sunucuya alınmaması gerekiyor, yeterli rol ve sistem bilgisi olmayanların da biraz daha uğraşarak girmesi daha mantıklı geliyor.

-Sunucuda düz yaşayan sivil kalmadı, herkes ya devlet bünyesinde ya da illegal oluşum üyesi, herkes hırsız polis oynuyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Skin boyutları artabilir. 400kb oldukça düşük, birçok skin yapımcısının boyutlardan dolayı işini bıraktığını görüyorum. Üzücü.   :vice:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.08.2026 13:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 68
Skinlerin 400kb sınırı çok düşük, aşırı LQ skinler ekletmek zorunda kalıyoruz. 600kb ye çıkartılabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.09.2026 19:43
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.08.2026 03:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2026 23:44
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucu hard rp olarak geçiyor fakat gerçekten doğru düzgün yazamayan insanlardan dm tayfaya kadar herkes sunucuda, buna bir dur denmesi gerekiyor. Mid-low rp tarzı rol yapan insanlara inisiyatif gösterilmemeli. Bunun dışında bir sorun yok.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:57
Birlik Vengadores MC
Köken Meksika
Popülerlik 57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2026 23:36
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 15
- Sivillerde PD sistemindeki gibi Shotgun ve AK model silahları üzerindeki yerlerini değiştirebilmeli.
- Daha iyi ve hassas bir hile koruması.
- Motor ömürleri su gibi akıp gidiyor iyileştirmeye gidilebilir.
- Silah saklanılan araçlar gizlenmiyor ve çok iyi vergi yiyor belirli bir süre kendiliğinden spawn olabilir.
- Aktif rol ortamının birinin Market caddesi olmasını isterim, o cadde canlandırılmalı ve değerlendirilmeli.
- Market fiyatlarına düzenleme getirilmeli bir tık pahalı.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.01.2024 13:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Eski silah sistemi geri gelmeli. Sunucu gun rp'ye döndü.

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88