Görmek isteyeceğimiz şeylerden daha çok görmek istemeyeceğimiz şeyler var, mesela kimsenin kullanırken görmediğim metro, fazlalıktan başka bir şey değil bence. İyi düşünülmüş bir şey fakat bekleneni vermedi, resmen görüntü kirliliği.
Sivil rolü yapıp, hiçbir oluşumdan gelir elde edemeyen karakterler için de mesleklerin yetersiz olduğunu düşünüyorum, yeni meslekler eklenebilir. Meslek olarak örnek vermeyeceğim, ne gibi yeni meslekler eklenebilir, düşünüp tartışılacak bir konu. Bir de hali hazırda sunucuda olan mesleklerin kazanımları yenilenirse güzel olur.
Silah sisteminde değişiklik olabilir, konu hakkında ar-ge bile açmıştım ama olumlu dönüş yapılmamıştı. Kısaca bahsedeyim, bana sorarsanız bundan 1 sene önceki silah sistemi tüm zamanların en iyi sistemiydi, sevkiyatlarla sağlanan silahlara en azından rollü bir şekilde erişim sağlıyorduk. Şimdi ise ne silah verebiliyoruz, ne de rol yapıp silah alabiliyoruz. Tommy Vercetti ve Diaz'ın da şu anda şehirde belirgin bir rol yapmadığına göre, madencilik sisteminde de yenilik olabilir, mesela orası yine bir para kaynağı olarak durabilir, nasıl işleyeceği hakkında bilgi veremeyeceğim, çünkü şu an ki sisteme de fazla hakim değilim. Eski silah sistemini ufak bir cila yaparak/yenileyerek getirmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum. Ooc ticareti ortadan kaldırmak için yapılan bir yenilik olsa da, onun yerine birçok yeni bir ihlal ortaya doğuruyor bu sistem, ooc ticareti de engellemiyor maalesef.
Son zamanlarda etkinliklerin kısıtlı ve yaratıcılık yoksunu olarak nitelendirildiğini görebiliyoruz ve duyabiliyoruz. Eski etkinliklerden eser yok resmen, bu konuda da bir eksiklik görüyorum.
Skin konusunda da fazla bir açıklamaya gerek yok, eskisinde maksimum 800 dff, 800 txd yaparken bile bu az diyorduk, şimdi ise 400dff, 400 txd yapılabiliyor maksimum. Bunun sebebi olarak HD skinleri söyleyebiliriz, en azından aldığım bir duyum bu şekilde. Skin boyutundan ziyade HD olup olmaması konusunda bir tutum sergilerseniz birçok oyuncuyu da bu şekilde memnun etmiş olursunuz.