Hurdacılık

Başlatan deni$ik, 11.11.2019 16:30

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hurdacılık mekanındaki kapıları herkes açıp kapatabilmeli diye düşünüyorum.Ayrıca herkes buldukları aracı hurdaya satabilmeli illaha o birlikte olmamalı bu oluşum araçları içinde geçerli olmalı.Örnek roller çok olabilir Ambulans kaçırılır pusu ile polis araçları çalınıp götürülüp hurdaya satılıp para alınabilir çok harika roller çıkar diye düşünüyorum.Birde sanırsam polis aracını kaçırmak ooc suçmuş ooc suç olmamalı IC suç olarak görülmeli çünkü IC bir suç araç polisin sorumluluğundadır.Dediğim gibi harika roller çıkabilir.

Destekleyen arkadaşlar belirtirse sevinirim  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kesinlikle Destekliyorum Legal araçların çalınması role oldukça fazla aksiyon katacaktır.

Jin Yuji Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.04.2022 20:56
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 5
Kimse yokken çalınan araçlar role aksiyon katmaz aksine insanları boşuna uğraştırır,forumda tartışma çıkarmak istemem ama denk geldiğim en kötü oyuncular (yaptıkları şeylere denk geldiğim için diyorum) konuyu açmış diğeri de destekliyor  :-\

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Güzel olacaktır, destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ZenQuiel - 11.11.2019 17:10
Kimse yokken çalınan araçlar role aksiyon katmaz aksine insanları boşuna uğraştırır,forumda tartışma çıkarmak istemem ama denk geldiğim en kötü oyuncular (yaptıkları şeylere denk geldiğim için diyorum) konuyu açmış diğeri de destekliyor  :-\

canım benim keşke bi okusaydın ya

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:54
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Hurdacılık bölgesindeki kapılar açılacak.