|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RevanChista Olaya dahil olan şahit karakter adı: SouthSide üyeleri. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Alıntı
Fear RP, Retarted RP, NON-RP, hatalı komut kullanımı, ortak nezaket
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, oluşuma kendilerince ateş edip kaçıyorlardı. Kendilerini yakalayıp vurduk, sonrasında olan durumlar içler acısı. Hayatımda bu kadar kötü esir rolü yapan birini daha görmedim.
Zaten yetkili kişi tarafından "Calvin Murphy" adlı oyuncu CK oldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: •Yaptığı bütün Fear RP ihallleri:
[spoiler]1)Vurulan karakter, yakasından tutulup fırlatılıyor. Bundan hemen sonra karşımızda sigara yakıyor. ???

2)Rezil diyerek kahkaha atıyor, karakteri üç defa vuruldu.

3)R20 karakterle konuşurken, aptal demeye devam ediyor.

4)"Sizi tanımıyorum oğlum, en büyük biziz" yerde yatıyor, onca mermi yemiş hala daha kendini yücelterek konuşmaya devam ediyor.

[/spoiler]
•Retarted RP + NONRP
>Şahısın karakteri 20 yaşında, hitboxu küçük yaşlı bir skini almış.(RetartedRP)
>Yaşlı skini aldı diye yaşlıymış gibi rolü sürdürmeye devam etti. (NonRP)
[spoiler]Karakterinin yaşı 20'li yaşlarında fakat hitbox'u küçük bir yaşlı skin giymiş. (Retarted Rp)

"Yapma oğlum yaşlıyım?" yaşlı rolünü sürdürüyor. ::) (NonRP, karakteri 20 yaşında)

[/spoiler]
•Hatalı Komut /ame
[spoiler]Şahıs çok garip bir emote veriyor.

[/spoiler]
•Ortak Nezaket kuralı, kışkırtmaya çalışmak
[spoiler]-Görüldüğü üzere, arkadaşı rolde afk atıyor. Kaçırılma rolüne kadar saatlerce elinde silahla birlik üyelerini kovaladığı için kendisine bu cevabı verdim.
"Sakin ol samp adam" diyerek kendini komik zannediyor, rol yaptığımızın farkındayız. Siz rol zevkimizi sömürmediğiniz sürece her türlü role açığız.

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Şahıs 32 level, ama gerçekten rol desteğe ihtiyacı var. O rolde kendisi raporumuz üzerine CK olmuştur. Gereken ceza uygulanırsa sevineceğim.
[spoiler] [09.07.2022] Calvin Murphy adlı karakter Justice isimli yetkili tarafından CK sebebi ile 99999 dakika cezalandırıldı.[/spoiler]