Saldırılar HK.

Başlatan Manifesto, 11.11.2019 19:33

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
olur böyle vakalar vice polisi yakalar

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bi' rol zevkimiz var, adamları salın da onu da ağız tadıyla yapalım beyler

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:18
Köken Amerika
Popülerlik 19
Bu sunucu saldırıları vs hemen hemen yer yeni açılan sunucularda başa gelen bir bela. Üzücü bir olay insanlar buraya bir hayalle güzel bir rol ortamında bulunmak için geliyor ister istemez insanların hevesini kaçırıyor, ama sizden bir ricam olucak pes etmeyin, hem yöneticiler hem oyuncular için diyorum, yöneticilerden çok oyuncuların bu sunucuyu şekillendirileceğine inanıyorum, kısa sürede açılması ve sorunla karşılaşmama dileği ile....

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
#ülkemdeo****ç*****istemiyorum!

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SerkanKarahanli - 11.11.2019 19:58
Bu sunucu saldırıları vs hemen hemen yer yeni açılan sunucularda başa gelen bir bela. Üzücü bir olay insanlar buraya bir hayalle güzel bir rol ortamında bulunmak için geliyor ister istemez insanların hevesini kaçırıyor, ama sizden bir ricam olucak pes etmeyin, hem yöneticiler hem oyuncular için diyorum, yöneticilerden çok oyuncuların bu sunucuyu şekillendirileceğine inanıyorum, kısa sürede açılması ve sorunla karşılaşmama dileği ile....
Vazgeçmek gibi bir planımız yok, Vice sloganını tüm platformlara/oyunlara yayma gibi bir fikrimiz var hatta üstüne. Tüm oyunlarda ve platformlarda düzeni ve gidişatı her zaman oynayanlar belirler. Biz sadece daha rahat nasıl oynanır ve kesintisiz bir bağlantı için uğraşırız. En fazla kesintiler maksimum bir kaç defa daha yaşanır oda belki.  :)

Joe Leggio Lv.27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.04.2026 23:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 32
Hiç şaşırmadık ülkemizin rezil insanları  :-X

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İstedikleri kadar saldırsınlar biz buradayız.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Boş insan çok ülkede akıllısı bize denk gelmez ki.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10