Merhaba, sidelyanın beni etiketlemesi üzerine bu olayı aydınlatmak istiyorum, savsaşın ilk günleri Ben federico abruzzi karakterinde iken Akira Sakai isimli dostumuz beni vuruyor, ben onu Katonedeki ic olarak tanıdığım Katashi Sakai ile karıştırıyorum.
[spoiler]

[/spoiler]
Bunun üzerine birlik liderim Vincenzo Bertuzzi'ye Katonenin beni vurduğunu söylüyorum ve gidip onları vurmamı istiyor.
İc olarak dostum eski castucci masası üyesi Ronin birliğinden Bana neden sıktıklarını soruyorum ve bana onlar sanırım castucci için çalışıyor ondan sıktıklarını söylüyor.
[spoiler]

[/spoiler]
Savaşta Market caddesinde Michael Galasso Vartavarı kaçırırken Katone üyelerinin yardım etmesi beni doğruladı ve gidip katone birlik mensubu birisini vurdum ve Vartavara gidip katoneye sıkmalarını söyledim her şey ic olarak gelişti katone kapanmadan önce sürekli castucci hoodunda dolanmaları vartavar kaçırılırken yardım etmeleri onları vurmama itti her şeyden önce biz onları defalarca vurduk, katone r20 bize gelip savaşta olmadığını söyleyebilirdi ortada dmlik bir durum olduğunu düşünmüyorum her şey ic olarak gelişmiş. Zaten sürekli castucci ve glm ile takılmaları katoneden olmasa bile onları vurmamı için yeterli bir sebep forumdan hangi birlikten olduklarına bakarak meta yapmıyoruz düşmanımızın yanında kim varsa sıkmak zorundayız iyi günler.