Neden herkes agresif?

Başlatan !Lorenzo, 10.10.2022 17:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.05.2026 02:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 57
Vice da rol yapmaya başladığımdan bugüne, genel olarak insanlar, agresif rol peşindeler. Bana kalırsa gerçek hayatta olan sinirlerini, oyunda bir kaç kişiye gürleyerek atmaya çalışıyorlar. Sizce?   :vice:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şahsi fikrim gerçek hayattan kaynaklı. Şu son zamanlarda, son 5 yıla özellikle baktığın zaman ülke genelinde agresiflik, sinirli olma durumu oldukça arttı. Şehir merkezinde, mahallede her yerde bunu çok güzel şekilde anlayabiliyorum. Bana göre; temel sebeplerinden bir kaçı gelecek kaygısı ve ekonomi. İnsanı gerçekten alt üst ediyor. Sadece genç yaşta olanlar değil, 40-50 yaşında ki adamı bile bundan dolayı agresif olarak görebiliyorsun. Ne yapacağını bilmiyor çünkü, stres altında.

Zac Hall Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2024 23:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Chung Xua Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.08.2024 22:42
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
Çünkü milletçe iletişim becerimiz sıfır. İki kelime konuşamıyor, her yapılanda bir art niyet arıyor, dar algıların içinde yaşıyor ve insanları o dar algının içerisinde yaşatmaya çalışıyoruz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45
İnsanlar fazla hırslı. Hayatta ne yaparsan yap hiç bir zaman herhangi bir başarı sağlayamazsın. Asıl amaç her zaman eğlenmek keyif almaktır bu her alanda geçerlidir. Bu işte tam cehaletle alakalı, düşünme yetisini hayatını daha kaliteli sürdürmek adına harcamayıp insani ihtiyaçlarını karşılamak uğruna çalıştırırsan beynin boş kalır yani cahil olursun. Cahil insanlar olabildiğince hırslı olur. Cahiliz, çok agresifiz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2023 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: DLeTS - 10.10.2022 17:50
Vice da rol yapmaya başladığımdan bugüne, genel olarak insanlar, agresif rol peşindeler. Bana kalırsa gerçek hayatta olan sinirlerini, oyunda bir kaç kişiye gürleyerek atmaya çalışıyorlar. Sizce?   :vice:

bunu rol baltalamak için yapmaya çalışan çok insan var, deneyip ezilince de ağlayıp dm atarlar işte. çok takmamak lazım, takınca olaylar büyüyor  O:-)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.11.2025 21:21
Birlik Bertuzzi Crew
Köken Italya
Popülerlik 35
İnsanoğlu doyumsuzdur her zaman fazlasını ister

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.05.2026 02:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 57
Alıntı yapılan: itsbard - 22.10.2022 06:42
Çünkü milletçe iletişim becerimiz sıfır. İki kelime konuşamıyor, her yapılanda bir art niyet arıyor, dar algıların içinde yaşıyor ve insanları o dar algının içerisinde yaşatmaya çalışıyoruz.
Katılıyorum, gülen birini görünce altında yatan bir şeyin olduğunu düşünen bir topluluğuz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 05:45
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 75
Bir oyun oynadığının farkında olmayan kişiler.

Hao Lin Lv.35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 00:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
ulkenin iq ortalaması 89. ekonomi les. hayat sartları eksilerde. haliyle agresif ve farkında olmadan psikolojik sıkıntıları olan bir milletiz. bu da her oyuna yansıyor. samp-lol ve nice online oyunlar silsilesi...