Vendetta RPG'nin kapanması. 2007-2022

Başlatan karizmatik devrimci, 10.10.2022 23:45

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:33
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2026 22:45
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.06.2026 13:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
@leftyguns acısı ve tatlıysa diyorum

chappie racon

bu arkadaş şuan çok tatlı biri

öhm

stromae tarzı etkinlik

bu konuya olan son yorumum alacak. taner, wizard  ve bunlar gibi roleplay'de gelişmeme neden olan insanlara ulaşamamakta üzücü bir durum. 

boss  :'(
[spoiler]alıntı
[/spoiler]

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 22:20
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
Kapanmasına üzüldüğüm nadir sunuculardan rol ortamı, arkadaşlık ortamı farklıydı belli bir standartları sağlayamayanlar kayıt olamıyor ya da banlanıyordu bir daha açılmamak üzere. Bu duruşu, çizgiyi sürdüren başka bir sunucu yoktu, varsa da bana o hissi yaşatamadı. O zamanlar küçüklüğümüzünde etkisini alırsak sampda en keyif aldığım dönemlerdi 2015-2016 Vendetta. Aklımda hep öyle kalacak, elveda.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.01.2025 02:36
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.05.2026 02:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 57
O dönemler sunucuya hiç oynamamış olsam bile adını duyurmuş bir sunucu. İyi yönde kötü yönde yine de bir başarı yani.

Jackie Bucco Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 00:08
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 57
Ricky Ciampi Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.08.2026 17:05
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 43
Yorumlar yok öyle iyiydi yok böyle sözcükleri ile dolu. Vendetta RPG açıldıktan sonra ardı arkasına açılan birçok sunucu değil, tüm sunucular kopyası olarak çıkmaya başladı, forum tasarımı, kurallar, don of city biçimi hatta ve hatta oyun içerisindeki chat renkleri, hazırlanan textdrawlar bile. Vendetta gerçek bir efsaneydi evet, oynamayanların bile hava basmak için şu sıralar oynadığını iddia edecek kadar efsaneydi.  8)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
SA:MP aleminin miladı ve tek başına devri olan ilk ve tek sunucuydu. Kapanışı da bir o kadar tarihi olacağını, yıllar geçse de unutulmayacak bir sunucu olacağını düşünüyorum. Nitekim, şu an SA:MP'da büyük Roleplay sunucuları kurmuş birçok insanın çoğu Vendetta'da Roleplay'i öğrendi. O nedenle Vendetta bir sunucu değil, Roleplay'in tam kendisidir bana göre. Yerini hiçbir sunucu tutamaz bence, o ayrı konu.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.10.2022 22:55
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Vendetta kendi kendini bitirdi. Aykut'un egoist tavırları, ticketlere bakılmaması, sistem geliştirilmemesi, raporlara bakılmaması. İşin içinden çıkamadığı zaman raporları admin özel bölümüne taşıyıp orada tarihe gömerdi vs vs.  En ufak eleştiride forumda uyarılar cezalar muteler hava uçardı. Güncelleme yapıyoruz diye sunucuyu günlerce kapalı tutup, onu geliştirdik bunu düzelttik şu sistemi getiriyoruz diye hiçbir şey yapmadan geri sunucuyu açarlardı. Neyse bu gözler neler gördü de, her doğru her yerde söylenmez.
    2014-2015 senesi kadar zevk aldığımız dönemlerdi. El calavera, Abergaven,Crips, Seville gibi birliklerin kapanmasıyla zaten sunucu sarpa sarmaya başladı. Polislere o kadar çok sistem geldi. Ölümsüz kahramanları gibiydi. İllegal rolü o kadar kısıtladılar. Çok düzgün insanları en ufak nedenle banladılar. Ben orda 2012den beri oynadım. Aynı sistemlerle yürüdü. Çok güzel günlerdi. Kapanmasına çok üzülenlerden birisiyim. Gençliğim, çocukluğum yatıyor diyebilirim. Çok zevk alarak oynardım. Güzel dostluklar, güzel arkadaşlıklar edindim. Yeri geldi güldük yeri geldi kızdık. Emek harcadık. RIP

emekçi haberci: victor
Maziden kalanlar.

[spoiler]

[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 14:40
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2023 01:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
tek diyebileceğim bir şey var "OLM MASSAROYU KAPATMIŞLAR LAAAN" @itsbard

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.11.2022 18:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Çok üzücü çok vg bizim çocukluğumuzdu.

2014te başlamıştım sampa o sıra vgyle tanıştım. Bir abi tavsiyesiyle. Samp bizim için her zaman ayrıydı, karım gibi sevmiştim.

O Aykut abi. Ah ulan Aykut abi. Sanki bebeğimi kaybetmiş gibi üzülüyorum şu vgnin kapanışına.

Her sabah bir heyecanla uyanır doğru pc başına zıplardık. Bilmediğimiz adamların birliklerin de rol öğrendik, banlandık pes etmedik tekrar hesap açıp 1 hafta beklerdik sabırsızlıkla her saniye kontrol ederdik. Rol öğrendik, sunucuyu benimsedik. Aykut abiyi sevdik, Emre abiyi sevdik askerden gelişine sevindik. Yani ne desem bambaşka bir şeydi ya. Manifesto falan hepsi vgde rol öğrenmiş adamlar. @Manifesto 'yu kınamak bana yakışı kalmaz fakat Aykut abinin sunucusun da rol öğrenipte sunucu açacak kadar kitlesi olacak kadar vakit geçirip. Sunucu açtıktan sonra vendettaya salladığı günleri de bilirim.

Üzgünüm Tolga abi, bunu sende bende biliyoruz ki vendettadan önce 99 role play vardı inanki onu bilir misin fakat kapandıktan sonra 2007 yılında vendetta açıldı. Ben senin 99 sunucusunda rol yaptığına inanmıyorum belki o sıra bile 99u bilmiyordun. Sana şöyle söyleyim; sen Aykut abinin sunucusunda oynayıpta, rol öğrenipte bu adama sallaman çok ayrı bir olaydı. Yakışı kalmazdı. Şu an görüşlerin, fikirlerin değişti mi inan bilmiyorum.

Fakat şunu unutma; eğer ki senin sunucunda ki yöneticilerinin çoğu vendetta da yetişmiş insanlar. İsim vermek bana yakışı kalmaz.

O clark sanchez denilen Kaan abiydi sanırım ismi. O gibi bir çok adam şu an 25 30 yaşına dayanmış insanlar. Belki de şu an senden büyükler.

Yeni role playcı arkadaşlara sesleniyorum; sampın gerçek oyuncuları vendetta zamanında oynamış oyunu bırakmış insanlar. Onlarla role girmek "manifestoyla role girmenin 10 katıydı" burada kimseyi aşağılamıyorum sadece bir örnek veriyorum. Yanlış anlama Tolga abi, sende farkındasın zaten :)