Di Piazza Crime Organization
Herkese selamlar, depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye'm. Birliğimiz iki yüz sayfa oldu, klasik olarak uzun ve güzel birşeyler yazmam gerekecek. Sıkıcı ve uzun cümleler yerine, yüz sayfada neler yaptıklarımızı göstermeye çalışacağım. Bildiğiniz üzere Di Piazza Crime Organization haricinde North Star Corporation adı altında legal bir birlik açtık ve legal birliğimiz de baya bir tuttu. Legal şirketimize bağlı olarak iki adet tamirhanemiz, avukatlık bürolarımız, mimarlık ofisimiz, (ic - ooc) kıyafet mağazamız, (ic - ooc) eğlence sektöründeki club/bar larımız, lojistik şirketimiz ve en önemlisi konfederasyon binamızın açılışlarını yapıp faal hale getirdik.
Şehirdeki kumarhane işi ve silah işini ihale yoluyla aldık ve Attardi ile küçük bir ortaklık kurduk.
Cosa Bar (@903) Hergün açılmaya başlandı.
Yine legal birliğimiz üzerinden işleteceğim, müzik ve klip stüdyomuzu açmak için hood bölgemizde uygun bir yer arıyoruz.
Yine legal şirketimiz üzerinden tıp alanı ile ilgili düşündüğümüz projelerimiz var.
Garajlarımız hergün aktif oluyor.
Yakın zaman içerisinde gerçekleşecek, üzerinde çok düşünüp planladığımız biz senaryomuz var.
[spoiler]https://cdn.discordapp.com/attachments/1014021180107259924/1070163075614904320/241.png[/spoiler]
Bütün işletmelerimizin teker teker fotoğrafını koymak isterdim fakat, kısa ve öz konuşup bitirmek istedim.
Bu yerlere gelmem için destek olan herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Ezcümle hedefimiz beş yüz sayfayı görmek, beş yüz sayfa olana kadar durmadan devam ekstra olarak bu platformda kazandığım epey çok kardeşim, dostum oldu her birisine ayrıca teşekkür ediyorum.
OOC Alımlar bir süreliğine açık.
Görünmesi adına kilit.
OOC İletişim:DC - CevatCan3535#9473
IC İletişim:Commerce bölgesi, @903 Cosa Nostra Bar.