Türkiye'de mülteci sorunu

Başlatan goodbye with words, 28.12.2022 21:56

« önceki - sonraki »
Harry Mills Lv.45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2026 00:31
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.05.2026 01:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 0
7 milyon göçmen, 211 bin koruma altına alınmış mülteci, sayıları bilinmeyen ve sınırdan kaçak girenler.
Kim bunlar? Bu konu bu için açıldı, fikirlerinizi beyan edin.

[spoiler]kendi fikrim: tamamen şov, xxx kişisi oy toplamak için verdiği kimliklerin daha sonra kendine açacak belalardan habersiz dağıtıyor, 3 milyon insan ekonomiyi etkiler, hastaneye ücretsiz girip tedavi oluyorlar, karınlarını doyuruyorlar, kafalarını yastığa koyuyorlar, işletme açıyorlar, Türk MİLLETİNE sallıyorlar, ne bu? 3-5 oy için kendi milletini riske atan bir xxx başkanına sahibiz, teşekkürler.
[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Haberlerde hiç söz edilmeyen fakat ülkemizin en büyük sorunu. Enflasyonun yükselmesinde doğrudan etkisi vardır, mülteci göç dalgasından İran'da nasibini almıştır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.05.2023 18:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 41
Yanlış anlaşılmasın, doğrudur Türkiye'nin birçok sorunu var. Fakat bunun konuşulması gereken yer burası değil. Burası bir oyun platformu, herkes gündelik sorunlardan kurtulmak için kafa dağıtmak için buraya giriyor. Burada da gündelik sorunları tartışırsak işin içinden çıkılmaz bir hâl alır. O yüzden bırakalım bu sorunlar gündelik hayatın bir parçası olarak devam etsin. Şahsen ben platformun siyasi ve benzeri tartışmalara katı kurallar koyması gerektiği taraftarıyım.

Zac Hall Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2024 23:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Chung Xua Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.08.2024 22:42
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
kafalarına füze atarsın olur biter @goodbye with words
Açıkçası canımı sıkan şey çifte standart. Türkiye, gerçekten dünyanın en güzel ve güçlü ilk 20 ülkesinden birisidir. Benim gibi sıradan birisi Avrupa ülkelerine giderken bir ton yasal işlemle uğraşırken bu arkadaşların sınırdan atlayarak hoplayarak gelip benim ülkemde iş kurmaları ve devlete vergi ödemeden paralarını kazanıp benim verdiğim vergilerle sağlık hizmetlerini karşılamak kanıma dokunuyor. Sindiremiyorum, hazmedemiyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:57
Birlik Vengadores MC
Köken Meksika
Popülerlik 57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2026 23:36
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 15
Mancınık sistemi şart. Asla ülkemize entegre olamayacaklar, eğitimsiz barbar ve suça eğilimli insanlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Benim ülkemde benden daha refah yaşayan suriyeli arap afganlar olduğu sürece hakkım helal olmayacak. Ben ve benim gibi bir çok kişi asgari ücrete hamallık yaparken suriyeli gidipte şirket kuramaz. Arap gelip ülkede döviz bozdurup milyoner olamaz. Kendi ülkelerinde fakir olan almanyalının bu ülkede refah süremez.

Ülke, ülke değil sanarsın mülteci kampı. Ekonomi bu kadar vasatken bunları görmek içler acısı.

Ben hakkımı helal etmiyorum. Kendi ceplerini doldurdular halk aç kaldı.

Ailesi zengin olmayan, okuyamayan onlarca genç var. Kim hesabını verecek?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: Bishere - 28.12.2022 23:06
Yanlış anlaşılmasın, doğrudur Türkiye'nin birçok sorunu var. Fakat bunun konuşulması gereken yer burası değil. Burası bir oyun platformu, herkes gündelik sorunlardan kurtulmak için kafa dağıtmak için buraya giriyor. Burada da gündelik sorunları tartışırsak işin içinden çıkılmaz bir hâl alır. O yüzden bırakalım bu sorunlar gündelik hayatın bir parçası olarak devam etsin. Şahsen ben platformun siyasi ve benzeri tartışmalara katı kurallar koyması gerektiği taraftarıyım.
Zaten burada da "Oyun Sohbeti" yazmıyor. "Genel Sohbet" olarak geçtiğinden ötürü her türlü konunun bulunmasında bir sakınca yok. Forum doğası, istediğin konuya gir ve konuş.

Luke Walters Lv.71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 00:33
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.08.2026 00:52
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 05:45
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: METEHAN - 30.12.2022 00:02
Tek umudum bu adam, herhalde herkesin de öyledir

https://www.youtube.com/shorts/H2VcJbKsQgM
Mülteciler konusunda güvenim tam ama diğer sorunları halledebilir mi bilmiyorum. Umarım onları da halleder.